BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 1 Şubat 2018

Kılıçdaroğlu’nun USA aklı

Büyük Türk milletinin aslanları TSK; Suriye'de- Afrin'de çok başarılı jeopolitik hamleler yürütürken CHP'nin ÖSO'yu hedefe koyan tavrının arka planından, Derin Amerika çıktı. Kemal Kılıçdaroğlu'na ÖSO suflesinin, Pentagon'dan geldiği anlaşıldı.
Gerçeği Genel Yayın Yönetmenimiz Ergün Diler ortaya koydu: "Pentagon, PKK-YPG'nin bölgede en çok rahatsız olduğu grup olan Özgür Suriye Ordusu'nu terör listesine almak için adımlar atıyor. Eğer bu adım atılırsa, Türkiye bir anda terör örgütleriyle yan yana gelecek.
Suriye'de atacağı adımlar da çok kısıtlanacak. Bu konuda Amerikan yasaları içinde ÖSO'yu terör örgütü olarak gösterme hazırlıkları bulunuyor.
Tabii bu çok hızlı olacak bir durum değil. Türkiye'ye bu konuda önce uyarılar yapılacak.
Sonra ise adım adım ÖSO TERÖR ÖRGÜTÜ SAYILACAK."
Tezgah bu.
Gerçekte CHP Polit-Bürosu Afrin harekâtından çok rahatsız.
"Bu operasyon gereklidir" deseler de, kıvranıyorlar. Türkiye'yi El Kaide terör örgütünün uzantısı gibi göstermek, ABD Emperyalizmine hizmettir.
Hatırlayınız... "15 Temmuz direnişine" destek verip kısa zaman sonra ABD'den sufle gelince Kemal Kılıçdaroğlu U dönüşü yapmıştı. O günlerdeki sufleyle (Eski ABD Büyükelçisi John Bass devreye girmiş) aniden 15 Temmuz direnişine verdikleri desteği çektiler. CIA kuklası FETÖ' nün "kontrollü darbe" rezaletini seslendirmeye başlamışlardı. Kılıçdaroğlu'nun "Hassas meselelerdeki U dönüşlerinde" derin ABD suflelerini aramak muhakkak bizleri gerçeğe götürecektir.
Yeter artık Kemal Bey ilhamınız Anadolu olsun.


BOLU'daki Kış İzci Kampı'nda kalan çocuk izciler Afrin'deki askerlerimize destek mesajı gönderdi.

​ABD-İSRAİL KORİDORUNUN BİR BACAĞINI KOPARDIK
Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan, El Bab ve Afrin harekatlarıyla, ABDİsrail korıdorunun bir bacağını koparmıştır. Şimdi 2'inci bacak, Mümbiç- Kobani bacağını koparmaya sıra geldi. Bugün Irak- Suriye-Yemen-Filistin'de yaşananlar ABD derin devletinin belkemiğini oluşturan evanjelistsiyonist Neo-Con'ların 1995'lerdeki "Derin devlet projeleri"ne göre yürütülmektedir. Projenin hedefi, Müslüman dünya içine hançer olarak sokulan İsrail'in güvenli yaşamasını ve BÜYÜK İSRAİL olmasının yapılandırılmalarıdır. ABDİsrail günümüzde Türkiye'yi devreden çıkararak Irak-Suriye- Akdeniz hattında bir PKK uydu devletçiği kurmak istemektedir.
Bunun içinde Suriye'de Fırat'ın doğusunda ABD üsleri kuruldu, terör örgütü PKK silahlandırıldı. 1995'lerden başlanarak oluşturulmaya başlanan gizli projeler ve vaatlerle Müslüman dünyaya saldırılırken, karşılarına Derin ABDİsrail planlarını iyi okuyan Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan çıktı. Oyunları bozuldu. VE AMERİKA'DA PANİK BAŞLADI. Eğer, ABD-İsrail koridorunun 2 İNCİ BACAĞINI DA KOPARIRSAK, derin planların işletilmesinden umudunu kaybedeceklerdir.

​EMPERYALİSTLERİN PAYANDASI ZAVALLILAR
170 adam çıktı ne yaptı? "Savaşa Hayır"mış! Zeytin Dalı yerine ABD'nin terörle dansına destek oldular. ABD'nin bölgesel saldırılarına payanda olanların ciğerini iyi bilen AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ diyor ki: "Haçlı-Siyonist manevraların figüranları bunlar. Emperyalistlerin İslam dünyasındaki saldırıların sacayağı halindeler. Türkiye ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ı kıpırdayamaz hale getirmeye çalışan, önüne Irak-Suriye'yi parçalara ayıracak haritaları açmış cetvelle bekleyen ruhsuzların, en büyük dayanağı olmaktan gocunmuyorlar. Afrin'de PYD/PKK/YPG terör odaklarına karşı başlatılmış olan Milli Harekata karşı çıkmakla, emperyalist hegemonyacı güçlere figüran olmuşlardır."

DERİN SÖZ
"Ülkemizin fiziki sınırları başkadır, bizim gönül sınırlarımız bam başkadır. Gönül sınırlarımız içinde, hiçbir kardeşimizin mahzun kalmasına seyirci olamayız. Arakan Müslümanları'na sahip çıkan bir Türkiye, Suriye topraklarında yaşayan Arap, Kürt, Türkmen kardeşlerimize nasıl sırtını dönebilir? Afrika'nın en ücra köşelerindeki öz kardeşlerinin feryatlarına nasıl kulaklarını tıkayabilir?" (Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan)