BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 28 Nisan 2017

Vatikan’daki büyük oyun



A
ziz milletimizin EVET kararını CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hazmedemediği gibi Papa Franciscus ve Avrupa liderleri de hazmedemedi. Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi'nin Türkiye'yi denetim altına alan rezil, iki yüzlü, küstah kararının arka planını anlamak için, lütfen yukarıdaki fotoğrafa bir bakınız.
TARİH 24 MART 2017...
YER, VATİKAN...
Bu fotoğraf çok önemli. Derinliği var. Özelliği var. Avrupa Birliği'nin temellerinin atıldığı Roma Antlaşmaları'nın 60. yıldönümü töreni için Roma'ya koşan Avrupa liderleri, Papa Franciscus'un arkasında saf saf toplandılar. Kapalı kapılar ardında ne konuştular acaba? Aradan bir ay geçtikten sonra 25 Nisan günü, Avrupa Konseyi, rezil Türkiye kararını alıyor. Hayatta hiçbir şey tesadüfen olmaz. Hatırlayalım. Bu toplantıdan önce Avrupa liderleri Türkiyemiz'in 16 Nisan EVET kararını engellemek için topyekûn harekete geçmişti. 12 Mart 2017 günü, Almanya Başbakanı Merkel'in işaretiyle Hollanda, bakanlarımızı Hollanda'ya almadı.
Avusturya, Norveç terbiyesizlikler yaptı.
İsviçre'nin Bern kentinde düzenlenen bir gösteride rezil-kukla adamlar Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'ı başına silah dayalı şekilde gösteren bir pankart astı. Bu tarihe dikkat: 16 MART 2017... Rezillikler karşısında Cumhurbaşkanımız Erdoğan haykırdı:
"Ey Hollanda, sen benim Müslüman kardeşimi Srebrenitsa'da katlettin.
Bunları biz unutmuyoruz. Orada Boşnak kardeşlerimi şehit ettiler. Hepsini yaktılar biliyorsunuz, birçoğunun kabri bilinmez. AB'nin Adalet Divanı bir açıklama yaptı. İşverenleri iş yerlerinde başörtülü çalışmak isteyenlere müsaade etmeyeceklermiş. Hani inanç özgürlüğü, hani din özgürlüğü? Bu kararı veren kim? Avrupa Birliği, BUNLAR HAÇLI-HİLAL SAVAŞINI BAŞLATTILAR."
Papa Franciscus 8 gün sonra (24 Mart 2017) Avrupa liderlerini Vatikan'da topladı. Avrupa liderleri de 25 Nisan 2017 günü Türkiye'yi denetim altına almaya yönelik rezil, küstah kararı aldı.
Bu karar, Vatikan'da alınmıştır. Papa, Avrupa liderlerine "Türkiye büyüyor.
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 2 milyarlık İslam dünyasını uyandırıyor.
Türkiye'yi durdurun. Durduramazsanız kaderinize razı olun. Birlik olmalıyız" sadedinde sufleler vermiştir.
Papa Franciscus bugün ve yarın Mısır'da olacak. Belli ki Haçlı zihniyeti panikte. Katolik Papa ne diyordu?
"Üçüncü dünya savaşı başladı. Ama parça parça..." Amerika ve Rusya, beraberce, 21'inci Yüzyıl'ın Ortadoğu haritasını çiziyorlar. ABD evanjelist Hristiyan, Rusya, Ortodoks Hristiyan... Çizdikleri coğrafya Müslümanlar'ın vatanı... Yazık değil mi?

SONUÇ: İsrail çok memnun, Hristiyan dünya ABD-Rusya-Almanya-İngiltere- Fransa Ortadoğu'nun kanını emmek için müttefikler. Müslümanlar'ın bayrak ülkesi Türkiyemiz, Müslüman ülkeleri dağınıklıktan kurtarmaya, birleştirmeye, ortak hareket etmeye çalışıyor. Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan, Hristiyan-Siyonistlere "Müslüman ülkelere ne karışıyorsunuz? Ortadoğu'yu-İslam dünyasını yeniden sömürge yapmanıza Türkiye karşıdır" diye haykırıyor. Gönül coğrafyamızla ilgilenmemizi engellemek için yapmadıkları hayasızca akın kalmıyor.
Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi'nin rezil Türkiye kararını unutmayalım. Unutturmayalım.