BÜLENT TULUN

BÜLENT TULUN

Tarihi 30 Ocak 2011

Ne atan var ne de tutan

Atanın ve tutanın olmadığı Galatasaray, bayağı da iyi mücadele ettiği ilk yarıyı Bursaspor karşısında 2-0 gibi enteresan bir şekilde mağlup bitirdi. Bir 45 dakika boyunca tek tehlikeli pozisyon yaratamayan, santrfor olarak transfer edilen Kazım'ın tek olumlu hareketinin olmadığı göz önüne alınırsa hiç de sürpriz yoktu.
Sürpriz, göz göre göre kalecisiz ve santrforsuz oynayan bir takımın başına geleceklerin farkında olunmamasıydı.
Bol sayıda görülen kartlar aslında üst kattaki yangının sahaya yansımasıydı. Ciddi şekilde sinir katsayısı yüksek Galatasaray'lı oyuncular yöneticileri gibi krizi yönetemiyorlar.
Kaptan Ayhan'ın devre bittikten sonra gördüğü sarı kart amatörlüktü. 2. sarı kartı ise çok ağırdı. Bülent Yıldırım çok koşmasına karşın bu tansiyondaki bir maçı iyi yönetemedi.
2. bölgedeki arkadaşları ile arasında 25-30 metre farkla oynayan Kazım, Ömer ile Stepanov arasında yokoldu. Stancu ise Galatasaray'ın derdine deva değil.
Culio, 60 dakika iyi bir şeyler yapmaya çalıştı.
Bu sonuç hiç kimse için sürpriz değil. Asıl mesele de Galatasaray için burada.Tüm camia bu tip sonuçları kanıksadı. Yitirilmiş bir sezon daha…..
Bursaspor'da Miller tam isabet.
Takımda usta oyuncularla gençleri çok iyi bir harmoni ile birleştirebilen bir anlayışın başarılı olması çok doğal. Bu haftayı 3 puanla kapatan Bursaspor ilk 3 sıranın en önemli adaylarından biri haline geldi. Başarıda sadece hoca ve oyuncular değil üst katta oturan yönetimin sağladığı katkıyı da kesinlikle unutmamak lazım.