Tarihi 3 Temmuz 2015

Terörbook!

CHIP, Doğan Grubu'na ait bir dergi.
Dünyada bilgisayar alanında yayın yapan dergilerden, tercümeler yaparak okurlarına aktarıyor. Benjamin Hartlmaier imzasıyla yayınlanan bir makaleyi olduğu gibi tercüme edip sayfalarına taşıyor CHIP.
O makalede, CIA'nın sosyal medyada Facebook, Twitter, Google aracılığı ile nasıl operasyon yaptığı anlatılıyor.
Okuduğunuzda anlıyorsunuz ki, sosyal medyayı kullanan milyarlarca insanın tamamı müthiş bir takip altında. Nefes alırken bile kaçacak delik yok.
CIA'nın kurduğu yatırımcı şirket vasıtasıyla, sosyal medya araçlarına para yağdırarak ortak olduğu gerçeğiyle karşılaşıyorsunuz. Nisan 2006'da henüz iki yıllık olmasına rağmen Facebook 27 milyon dolarlık dev bir yatırım desteği alıyor. Yatırım yaparak ortak olan firmanın adı; Greylock Partners. Firma aynı zamanda da Silikon Vadisi'nin en önemli yatırımcılarından gösteriliyor. Bu şirketin en deneyimli yöneticisi Howard E. Cox. Önemli politik bağlantıları olan Howard E. Cox, 2009'da ABD Savunma Bakanlığı'nda Pentagon'un iş dünyasını kontrol eden kolunda çalışıyordu.
Cox ayrıca IN-Q-TEL adlı şirketin de yönetim kurulunda. IN-Q-TEL, CIA tarafından operasyonlarda ihtiyaç duydukları ürünleri geliştirmek için kurulmuş bir şirket.
CIA bu şirket sayesinde GoogleEarth'ı da geliştiriyor. Yani baktığınızda sosyal medyanın dibine kadar giren bir CIA ve Pentagon var karşımızda. Benjamin makalesinde, maillere kadar her unsurun ABD istihbaratı tarafından kontrol altında olduğunu yazıyor. Facebook'un şu anda çoğunluğu Yahudi 11 şirket veya kişi ortağı var. Bunlardan biri de GOLDMAN SACHS yatırım bankası. Sahibi, dünya BARONLAR BARONU Rotschild Hanedanı. CIA ve Yahudi ailelerin kontrolündeki Facebook ve sosyal medyayı niye anlatıyorum size?
Voice of Amerika (VOA) yani Amerika'nın SESİ, dün bir video yayınladı. O videoda uzman konuşturuluyor ve deniyor ki; "IŞİD için Twitter, Facebook sosyal medya Allah'ın bir lütfu. Çünkü ücretsiz. IŞİD'in binlerce hesapları var.
Milyonlarca insana erişimi çok kolay ve etkisi çok büyük. Mesela Usame Bin Ladin görüntülerini yayabilmek için sadece El Cezire'yi kullanabiliyordu.
IŞİD, sadece facebook üzerinden binlerce militan topluyor
." Evet bugün Irak'tan topladığı Amerikan ağır silahları ve zırhlı araçları ile ülkeleri paramparça eden IŞİD'e militan yağdıran neresiymiş; FACEBOOK ve diğer sosyal medya. Sahipleri sayesinde IŞİD'e militan yağmasına çanak tutan kim? Sosyal medyayı hücrelerine kadar kontrol eden CIA-Pentagon-Yahudi finansörler. İngiliz gazeteci, facebook'ta İngiliz IŞİD militanlarıyla yazışıp sohbet ediyor.
CIA ve İngiliz istihbaratı bu görüşmeleri yukarıda bahsettiğimiz imkanlarla çok rahat kaydediyor. İşte o görüşmede facebook aracılığı ile tanıştığı kişiler vasıtasıyla IŞİD'e katılan İngiliz genç kız diyor ki; "Örgütte, bir Singapurlu ile evlendirildim.
Çok mutluyum, kocam öldü ve şehit oldu. Onu kıskanıyorum çünkü şimdi HURİLERLE beraber
." Birileri Huriler ve cennet hayaliyle ölürken, onları Suriye'ye ölmeye gönderen CIA kontrolündeki Facebook oluyor. İngiliz gazetesi, Facebook'ta yazışarak IŞİD'e katılan Hıristiyan kızlara da yer veriyor. Kızlardan biri "Facebook'ta IŞİD adına savaşanla yazışarak birbirimize aşık olduk ve evlenmeye karar verdik. Yola çıktığımda daha varmadan bana müstehcen şeyler yazmaya başladı. Acaba oyuna mı geliyorum diye korktum. Çünkü arkadaşlarımdan biri IŞİD'e evlenmeye giderken, kendini YPG'de bulmuş" diyor. Evet CIA'nın ortak olduğu facebook, IŞİD'e aşık ettiriyor, evlendirip barklandırıyor, binlerce militan adayını Suriye'ye taşıyor. Binlerce sayfasıyla IŞİD'e milyarlarca dolarlık REKLAM YAPTIRIYOR... YOUTUBE'a kadar tüm CIA kontrolündeki sosyal medya aynı HİZMETİ gururla sağlıyor... Ve kullanılan Kürtler, Amerikan sosyal medyasının militan yağdırdığı IŞİD ile savaştırılıp öldürtülüyor. Örgütleri kurarlar, yönetirler, birbirlerini öldürterek ülkeleri parçalarlar. Profesör Dr. Ebubekir Sofuoğlu diyor ki; "58 ülke bayrağında HAÇ var.
Balkanlar'dan, Afrika ve Ortadoğu'ya kadar birçok ülkenin bayrağını asker kökenli İngiliz Mark Skays çizdi ve HİLAL'i kaldırdı.
" Facebook'u Terörbook'a çevirip, İngiliz'i bile önce IŞİD'çi sonra Suriye vatandaşı yapanlar, tabii ki bayrakları da ÇİZER!