Tarihi 19 Aralık 2014

"KREPKY MUJİK"

Rusya şu anda ABD ve Avrupa Birliği ile soğuk savaşa girdi.
Putin, ülkesinin menfaatleri için ter döküyor. Her yerden saldırıyorlar ona. Bir basın toplantısı yaptı dün; KAZ'lardan bahsetti.
Rusya Doğalgazının güzergahını değiştirdi aniden.
Batıdan gelen saldırılara karşı stratejik bir hamleydi bu. "Rus gazını Türkiye üzerinden geçireceğim" dedi. Türkiye'ye geldi, anlaşma yaptı bu konuda.
Dünkü basın toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile son buluşmasında yaptığı konuşmadan detaylar verdi. "Aramızda yaptığımız anlaşmaların hepsini açıklamayalaım" teklifinde bulunmuş Erdoğan'a Putin. "Hepsini açıklarsak Avrupa'dan KAZ'lar üşüşür" demiş. Erdoğan'ın "Bizim gizli saklımız yok" duruşundan çok etkilenmiş Rusya Devlet Başkan. "KREPKY MUJİK ERDOĞAN" dedi medyanın önünde. Yani "Delikanlı, sağlam, güçlü Erdoğan" diyor. Rusya Ukrayna ile ticaret anlaşması imzaladı. Ukrayna'da darbe yaptı Batılı KAZLAR ve devlet başkanını indirdi.
Onun içindir PUTİN bu doymak bilmeyen kazlara karşı ülkesinin çıkarları için savaşıyor. Yeryüzünde sistem kuranlar asla bunun dışına çıkılmasını istemezler.
Para-Dolar-Çıkar ekseninden saparsan her yerden gelirler, saldırırlar. Türkiye de yıllardır enseye tokat bir ülke haline getirilmişti.
Öyle bir sistem kurmuşlardı ki, yüzyıldır birbirimiz yiyor, saç-sakalla başörtüsü ile uğraşıyor, dışarıya enerji hatlarına PARA'ya gidemiyorduk. Darbelerle de soyup soğana çeviriyorlardı bizi. Ne zaman ki DELİKANLI takılmaya başladık, adamların sinir sistemleri alt üst oldu. Alışık oldukları yolları denediler hep. Türkiye bu konuda uzmanlık alanlarıydı. Askeri darbe yapardın, olmazsa hukuk darbesini denerdin, parti kapatmaya kadar giderdin. Çözüm yolları çoktu.
İslam ülkelerinde müslümanı müslümana kırdırmak gibi meşhur bir yöntemleri de vardı cepte. Zaten ellerinde tonlarca düşünce kuruluşu, raporcu, kredi derecelendirme kuruluşları, tüm dünyaya yayılmış koro halinde anıran gazeteleri ve televizyonları da vardı. İstedikleri adamı "ŞEYTAN" ilan edebilirler, saldırılarla ekonomik olarak sarsabilirler, yemeye hazırlandıkları ülkelerin yerli medyasını, kalemlerini de borazan olarak kullanabilirlerdi. Gittikleri ülkelerde her zaman kullanabilecekleri dünyadan bihaber muhalefet partileri ve sokağa dökecekleri de insanlar da vardı zaten. Onun için Avrupalı ve Amerikalı KAZLAR ile İsrailli Ördekler aylardır saldırıyor ülkemize.
İçerideki civcivler de eşlik ediyor onlara.
Azeri, K.Irak petrol ve gazı bu ülkeden batıya taşınıyor... Petrol ve gaz zengini İran da hemen dibimizde. Rus doğalgazının da Türkiye'den geçecek olması çıldırtıyor adamları. Çünkü BATI'nın TÜM vanası, deviremedikleri bir DELİKANLI'nın elinde olacak. Türkiye sadece taşıyıcı olmayacak, dünya enerji borsasında fiyat belirleyici konuma yükselecek. Bu ülkeye kontrol edebilecekleri ve emir buyurabilecekleri tavuklar lazım. Putin boşuna söylemiyor Erdoğan'a... "Aman aramızda yaptığımız anlaşmalar gizli kalsın. Yoksa Avrupalı KAZLAR kızabilir, üşüşür ANKARA'ya" diye. Nitekim Putin geldi, anlaşmayı yaptı ne oldu? Bu sorunun cevabı Avrupa'dan Ankara'ya gelen ilk KAZ'da saklı. Evet Putin gelip Rus gazını bize verdikten sonra ANKARA'ya koşan ilk KAZ kim? İngiltere Başbakanı CAMERON iyi mi? Ve Rus Dışişleri Bakanı diyor ki; "Avrupalı Kazlar, Rusya ile yaptığı gaz anlaşmasından vazgeçmesi için Türkiye'yi AB üyeliğine alabilir" diyor. Evet KAZ'ları acayip bir telaş sardı. Dedik ya VANA meselesi...
DONMAMAK için bize muhtaç hale gelecekler.
Google'a girin KAZ'ların özelliklerine bakın. Aynen şöyle yazıyor; Kazlar ÜŞÜDÜKLERİ takdirde HAYVANLARDA kümeleşme görülür.
Bu durum BOĞULMALARINA neden olabilir!!!"
Evet hayvanların üşümeden kaynaklanabilecek boğulma tehlikesi var.
Türkiye bu kadar önemli onlar için. Onun için saldıracaklar tabii... Vanayı ELE GEÇİREBİLMEK için!!! NOT: Kazları yolma mevsimi başlamış.Bu aylarda yoluyorlar.
Kesiyorlar, çamaşır gibi asıp kurutuyorlar...
Ardından toprağa gömüp bekletiyorlar.
Sonrasında pişiriyorlar. En lezzetli KAZ eti böyle olurmuş. İşin uzmanları olan öyle diyor.