Bolu'da arazi anlaşmazlığı kanlı bitti: Baba ve oğlu tüfekle vurularak hayatını kaybetti

Bolu'nun Mengen ilçesine bağlı Gökçesu beldesinde akraba iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıktığı belirtilen tartışma silahlı olaya dönüştü. Tayfun Sönmez ile babası Tahsin Sönmez tüfekle vurularak hayatını kaybederken, olayın ardından kaçan şüpheli Ramazan Çelik'in yakalanması için çalışma başlatıldı.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Takvim'i Google'a ekleyin, doğru kaynaktan haberi alın!
Bolu'da arazi anlaşmazlığı kanlı bitti: Baba ve oğlu tüfekle vurularak hayatını kaybetti

Bolu'nun Mengen ilçesine bağlı Gökçesu beldesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıktığı belirtilen silahlı olayda baba ve oğlu hayatını kaybetti. Olayın ardından kaçan şüphelinin yakalanması için jandarma ekipleri çalışma başlattı.

Olay, Gökçesu beldesinin Hürriyet Mahallesi'nde meydana geldi.

Video Oynatma İkonu Bolu Mengen'de arazi kavgası: Baba oğul hayatını kaybetti

Edinilen bilgiye göre, müşterek bir arsada tek katlı evi bulunan Ramazan Çelik'in bahçesinde akrabaları Tayfun Sönmez ile babası Tahsin Sönmez kendi paylarına düşen küçük bir alanı telle çevirmek istedi.

Bolu'nun Mengen ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı olayda baba ile oğlu hayatını kaybetti. (Fotoğraflar: İHA)Bolu'nun Mengen ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı olayda baba ile oğlu hayatını kaybetti. (Fotoğraflar: İHA)

ARAZİ ANLAŞMAZLIĞI TARTIŞMAYA DÖNÜŞTÜ

Çelik ve Sönmez aileleri arasında daha önceden de arsa nedeniyle anlaşmazlık bulunduğu belirtildi.

Taraflar arasında başlayan sözlü tartışma kısa sürede büyüyerek silahlı olaya dönüştü.

İddiaya göre Ramazan Çelik, evinde bulunan tüfekle Tayfun Sönmez ve babası Tahsin Sönmez'e ateş etti.

Olayın ardından kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.Olayın ardından kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

BABA VE OĞLU HAYATINI KAYBETTİ

Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Tayfun Sönmez ile babası Tahsin Sönmez'in hayatını kaybettiği belirlendi.

Bolu'da arazi anlaşmazlığı kanlı bitti: Baba ve oğlu tüfekle vurularak hayatını kaybetti-4

JANDARMA OLAY YERİNDE ÖNLEM ALDI

Jandarma ekipleri olayın ardından bölgede geniş güvenlik önlemleri aldı.

Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından baba ve oğlunun cansız bedenleri hastane morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili inceleme sürüyor.

ŞÜPHELİ HER YERDE ARANIYOR

Ramazan Çelik'in olayın ardından bölgeden kaçtığı belirtildi. Jandarma ekipleri, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

Dilek Demir
Dilek Demir Takvim.com.tr Yaşam

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler