Tatilcilere "rüzgar" sürprizi! O ilde denize girmek yasaklandı

Bartın’da gece saatlerinde etkili olan sağanak ve sabah saatlerinde başlayan kuvvetli rüzgar, tatilcileri vurdu. Kentin 59 kilometrelik sahil şeridindeki 19 plajda denize girmek yasaklanırken, mavi bayraklı İnkumu plajında cankurtaran kulelerine kırmızı bayrak çekildi.

Giriş Tarihi:
Tatilcilere "rüzgar" sürprizi! O ilde denize girmek yasaklandı

Bartın'da etkili olan kuvvetli rüzgar nedeniyle tüm sahillerde denize girmek yasaklandı.

Kent merkezinde gece saatlerinde sağanak etkili olurken, metrekareye 10 kilogram yağış düştü. Sabah saatlerinde de kuvvetli rüzgar görüldü. 59 kilometrelik sahil şeridindeki 19 plajda kuvvetli rüzgar nedeniyle denize girmek yasaklandı.

HAVA SICAKLIĞI DÜŞTÜ
Hava sıcaklığının yağmurla birlikte 19 dereceye kadar düştüğü kentte, mavi bayraklı İnkumu'da cankurtaran kulelerine kırmızı bayrak çekildi.

Bartın'da etkili olan kuvvetli rüzgar nedeniyle tüm sahillerde denize girmek yasaklandı (Fotoğraf: DHA)

Cankurtaranlar az sayıda denize giren vatandaşları uyararak, sudan çıkmalarını sağladı.

Bartın'da etkili olan kuvvetli rüzgar nedeniyle tüm sahillerde denize girmek yasaklandı (Fotoğraf: DHA)

Denize girmeyen vatandaşların da kumsalda yürüyüş yaptıkları görüldü.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler