Temizlik görevlisine dev ekranda doğum günü sürprizi
Rize Belediyesi temizlik personeli İsmail Yılmaz'a, 52'nci yaş gününde ailesi ve belediye çalışanları tarafından sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. Sokak temizliği yaptığı sırada Dijital ekranda kızı ve eşini görünce büyük şaşkınlık yaşayan Yılmaz, gözyaşlarına hakim olamadı.
Rize Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde görevli İsmail Yılmaz'a eşinin ve kızının yaptığı sürpriz herkesi duygulandırdı.
Rize Belediyesince temizlik personeli İsmail Yılmaz için doğum gününde sürpriz kutlama yapıldı (AA)
PARKTA ÇALIŞTIĞI SIRADA KIZININ SESİNİ DUYDU
Rize Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde görevli İsmail Yılmaz, sorumluluk bölgesi Rize merkez Tuzcuoğlu Memişağa Parkı'nda çalışırken bir anda 22 yaşındaki kızı Aydanur'un sesini duydu.
Rize Belediyesince temizlik personeli İsmail Yılmaz için doğum gününde sürpriz kutlama yapıldı (AA)
"İYİ Kİ DOĞDUN İYİ Kİ BENİM BABAMSIN"
Parkta bulunan dev ekrana gözü ilişen Yılmaz, kızının videosunu gördü. Yılmaz, kızının kendisine videoda, "Merhaba babacığım. Nasılsın? Bugün senin doğum günün. İyi ki doğdun. Seni çok seviyoruz. Seninle olmaktan, senin kızın olmaktan çok mutluluk duyuyorum. İyi ki varsın, seni çok seviyorum, seni çok öpüyorum" diye seslendiğini gördü. Yılmaz, ardından da hayat arkadaşı olan eşi Hatice Yılmaz'ın, "İyi ki doğdun İsmail Bey. Seni çok seviyoruz. Doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu yıllarımız olsun. Seni seviyoruz, iyi ki varsın" ifadelerini duydu.




