İstanbul Gaziosmanpaşa'da mahalleyi karıştıran taciz iddiası! Döner bıçakları ile saldırdılar
İstanbul Gaziosmanpaşa’da 16 yaşındaki kız çocuğuna taciz iddiası mahallenin karışmasına neden oldu. Çıkan kavgada taciz edildiği öne sürülen kızın babası ve ağabeyine döner bıçakları ile saldıran şüphelinin ailesi daha sonra olay yerinden kaçtı. Babanın parmağı koparken ağabey kolundan yaralandı. Yürütülen soruşturma kapsamında 5 kişi gözaltına alındı.
Olay, dün 18.30 sıralarında Kazım Karabekir Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 16 yaşındaki kız çocuğu yabancı uyruklu bir kişi tarafından fiziksel ve sözlü tacize uğradı. Bunun üzerine kızın babası ve ağabeyi ile şüpheli arasında kavga çıktı.

Kavga ayrıldıktan bir süre sonra şüphelinin ailesi tekrar sokağa gelerek baba ve oğula döner bıçağıyla saldırdı. Arbede diğer vatandaşların araya girmesiyle son bulurken şüpheliler kaçarak uzaklaştı.

Baba Osman Usta'nın parmağı koparken oğlu ise kolundan yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.



