1 kaşık eklemek yeterli! Taze fasulyenin dağılmasını ve erimesini önlüyor! Bu yöntemle lokum gibi olacak
Taze fasulye pişirirken karşılaşılan en yaygın sorun, fasulyelerin pişme sırasında dağılmasıdır. Ancak, tek bir malzeme ekleyerek bu sorunu kolayca çözebilirsiniz. Pişirme sırasında tencereye 1 kaşık eklemeniz halinde fasulyeniz asla dağılmayacak. İşte detaylar...
Taze fasulye pişirirken karşılaşılan en yaygın sorun, fasulyelerin pişme sırasında dağılmasıdır. Ancak, tek bir malzeme ekleyerek bu sorunu kolayca çözebilirsiniz. Pişirme sırasında tencereye 1 kaşık eklemeniz halinde fasulyeniz asla dağılmayacak. İşte detaylar...

Taze fasulye, Türk mutfağının en sevilen yemeklerinden biridir. Ancak, yanlış pişirme yöntemleri fasulyenin tencerede dağılmasına neden olabilir. Bu dağılma sorunu, özellikle yemeklerin sunumunu etkileyerek hoş olmayan bir görüntü yaratabilir. Neyse ki, bu problemi çözmek oldukça basit.

FASULYENİN DAĞILMASINI ÖNLEMENİN İPUCU
Taze fasulye pişirirken karşılaşılan en yaygın sorun, fasulyelerin pişme sırasında dağılmasıdır.



