Başakşehir'de Sinoplular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne silahlı saldırı: 2'si ağır 5 yaralı

Son dakika haberi! İstanbul Başakşehir'de bulunan Sinoplular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda ilk belirlemelere göre 5 kişi yaralandı. Polis ekiplerinin olayla ilgili çalışmaları devam ediyor.

Giriş Tarihi 24 Mayıs 2024, 23:00 Güncelleme 25 Mayıs 2024, 00:21
Başakşehir’de Sinoplular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne silahlı saldırı: 2’si ağır 5 yaralı

İÇİNDEKİLER

Başakşehir'de bulunan Sinoplular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne otomatik silahlarla düzenlenen silahlı saldırıda 2'si ağır 5 kişi yaralandı.

OTOMATİK SİLAHLARLA ATEŞ AÇTILAR
Olay, 21.30 sıralarında Altınşehir Mahallesi'nde bulunan Sinoplular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nde meydana geldi. İddiaya göre motosiklet ve yaya olarak derneğin önüne gelen bir grup otomatik silahlarla rastgele ateş etmeye başladı.



İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, saldırıda 5 kişinin yaralandığı belirlendi.

Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan A.G., Y.A, M.B. F.Ö. ve i.D.'nin tedavisinin devam ettiği öğrenilirken yaralılardan 2'sinin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Polis ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemi alırken, Olay Yeri İnceleme ekipleri, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri olay yerinde incelemelerde bulundu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN