Dev derbide saha da karıştı sokak da! Fenerbahçe Galatasaray maçının ardından taraftarlar birbirine girdi!

Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi konuk ettiği ligin 37. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Galatasaray'ı 1-0 mağlup etti. Maçın ardından iki takımın taraftarları arasında taş ve sopalı kavga çıktı. 3 kişi gözaltına alındı.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Dev derbide saha da karıştı sokak da! Fenerbahçe Galatasaray maçının ardından taraftarlar birbirine girdi!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, Süper Lig'in 37'nci haftasında Fenerbahçe'nin, deplasmanda Galatasaray'ı 1-0 mağlup etmesinin ardından iki takımın taraftarları arasında taş ve sopalı kavga çıktı. Çıkan olaylar sonrasında 3 kişi gözaltına alındı.

G.Saray- F.Bahçe maçı sonrası kavga!

Dev derbide saha da karıştı sokak da! Fenerbahçe Galatasaray maçının ardından taraftarlar birbirine girdi!-2

FENERBAHÇE GALİP GELDİ

Süper Lig'in 37'nci haftasında oynanan derbi maçta ikinci sıradaki Fenerbahçe, deplasmanda lider Galatasaray'ı 1-0 mağlup ederek puanını 96'ya yükseltti.

Dev derbide saha da karıştı sokak da! Fenerbahçe Galatasaray maçının ardından taraftarlar birbirine girdi!-3

LAF ATMAYLA BAŞLADI KAVGAYLA BİTTİ

Heyecanın doruklara vurduğu maçın ardından İnegöl ilçesinde Fenerbahçe galibiyetini kutlama yapmak için Cuma Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda toplanan Fenerbahçe taraftarları ile Galatasaray taraftarları arasında tartışma çıktı. Birbirlerine laf atmaya başlayan taraftarlar arasında kısa sürede büyüyen tartışma, taş ve sopalı kavgaya dönüştü.

Dev derbide saha da karıştı sokak da! Fenerbahçe Galatasaray maçının ardından taraftarlar birbirine girdi!-4

TAŞ VE SOPALAR KONUŞTU

Taşlar ve sopaların kullanıldığı kavgayı ayırmaya çalışan polis ve bekçilerin de zor anlar yaşadığı olayda 3 kişi gözaltına alınırken, güvenlik güçlerinin müdahalesiyle öfkeli taraftar grupları dağıtıldı.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler