Hastanede korkunç olay! Bu kadarı pes artık dedirtti! Canavar anne karnındaki bebeği düşürüp tuvalete attı

İstanbul'da 27 yaşındaki Sara K., kanaması olduğu belirterek hastaneye gitti. Yapılan kontrollerde, 3 aylık hamile olduğu belirlendi. Hastaneye yatışı yapılan Sara K., doktorlardan habersiz eczaneden aldığı ilacı içti. İçtiği ilaç sonucunda düşük yapan Sara K., bebeği tuvalete atıp hastaneyi terk etti. Durumu ertesi gün fark eden doktorlar, savcılığa haber verdi. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 10 Mart 2024, 12:08 Güncelleme 10 Mart 2024, 12:20
Hastanede korkunç olay! Bu kadarı pes artık dedirtti! Canavar anne karnındaki bebeği düşürüp tuvalete attı

İÇİNDEKİLER

Vicdanları sızlatan olayın adresi İstanbul.

27 yaşındaki Sara K., kanaması olduğu şikayetiyle İstanbul Okmeydanı'ndaki bir devlet hastanesinin Kadın Doğum Acil Servisi'ne başvuru yaptı. Yapılan kontrollerde Sara K.'nın 3 aylık hamile olduğu anlaşıldı.



ODASINA DÖNEREK İLACI YUTTU
Hastane yetkilileri tetkiklerin tamamlanması için Sara K.'nın bir süre hastanede yatmasına karar verdi. Genç kadın hasta yatışını gerçekleştirdikten sonra iddiaya göre habersiz bir şekilde hastaneden çıkarak eczaneye gitti. Burada bebeğin düşmesini sağlayacak bir ilaç alarak hastanede odasına dönerek ilacı yuttu.



HASTANE TUVALETİNDE DOĞURUP BEBEĞİNİ ATTI
Bir süre sonra sancıları tutan Sara K., doktorlara haber vermeden hastanenin tuvaletine gitti. Burada 3 aylık bebeğini düşürerek tuvaletin içerisine attı.

Sara K.



Ertesi gün ise doktorlar Sara K.'yı kontrol için odasına gitti ancak genç kadının odasını terk ettiğini gördü. Durumun hastane yetkililerine bildirilmesinin ardından genç kadına ulaşıldı.



SAVCILIK SORUŞTURMA BAŞLATTI
Sabah'ta yer alan habere göre; Sara K., bebeğini tuvalete düşürdüğünü söyledi ve kaçtı. Durum emniyet güçlerine ihbar edildi. Emniyet güçleri Sara K.'nın bulunması için çalışma başlatırken İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı cani anne hakkında soruşturma başlattı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN