Ümraniye'de kan donduran olay! Dini nikahlı eşini ve 2 kızını vuran Suat Güney yakalandı! İşte ilk ifadesi

Son dakika haberleri... İstanbul Ümraniye'de Suat Güney isimli bir şahıs dehşet saçtı. Suat Güney dün dini nikahlı eşini ve 2 kız çocuğunu silahla öldürdükten sonra kaçtı. Polis tarafından yakalanan zanlı ilk ifadesinde, "cinayetleri ailevi nedenlerden dolayı işlediği" yönünde beyanda bulunduğu öğrenildi.

Giriş Tarihi 23 Şubat 2024, 16:31 Güncelleme 24 Şubat 2024, 12:49
Ümraniye’de kan donduran olay! Dini nikahlı eşini ve 2 kızını vuran Suat Güney yakalandı! İşte ilk ifadesi

İÇİNDEKİLER

Dün İstanbul'da kan donduran bir olay yaşandı.

Olay, Ümraniye Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde bulunan sitede sabah saatlerinde meydana geldi.

İddiaya göre, Suat Güney, sitede bulunan dairelerinde önce kızları Mine Güney (30), Zeliha Güney (31)'i daha sonra da dini nikahlı karısı Yasemin Ünlü'yü tabancayla vurdu.

Olayın duyulmasıyla birlikte siteye çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde 3 kişinin öldüğü belirlendi.

Zeliha Güney

İKİ DAİREDE CİNAYET

Olay yeri inceleme ekipleri tarafından yapılan inceleme sonrasında cenazeler İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Suat Güney'in önce tek yaşayan kızını öldürdüğü sonrasında diğer kızı ile birlikte yaşayan imam nikahlı karısı Yasemin Ünlü'yü vurduğu öğrenildi.

"14 YILDIR BURADAYIM İLK DEFA BÖYLE BİR OLAY OLDU"
Olayla ilgili konuşan site sakini Yasemin Sevimli, "Bu sitede kapı gıcırtısı bile duyulmazdı. Böyle bir olayı, 14 yıldır burada yaşıyorum ilk defa gördüm. Çok dehşete kapıldık ve üzüldük. Adam kaçmış" dedi. Olayla ilgili başka bir site sakini de, "Tabancayla öldürmüş. İlk önce kızını öldürmüş. Diğer kızını ve karısını vurmuş. Okuldan geldiğimde polisleri gördüm" diye konuştu.

Polis ekipleri olay yerinde

EVLİLİK ANLAŞMAZLIĞI İDDİASI
Pandemi sonrasında inşaat sektörüne yönelen Suat Güney'ın resmi nikahlı 7 çocuğunun annesi olan ilk eşinden 2004'te boşandığı, boşandıktan sonra 2 oğlunun annesi Yasemin Ünlü ile dini nikahla yaşamaya başladığı bilgisine ulaşıldı.

Sitede dehşet: Dini nikahlı eşi ve 2 kızını vurdu

Cinayet masası ekipleri ilk yaptıkları soruşturmada Suat Güney'in, kızı Zeliha Güney'in evlenmesine karşı çıktığını, bu nedenle yaşanan bir tartışmanın ardından ailesini katletmiş olabileceğini belirledi.

KATİL ZANLISI YAKALANDI
İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri Suat Günay'ı takip sonucu Kartal'da yakaladı.

Emniyetteki işlemleri devam eden zanlının ifadesinde, "cinayetleri ailevi nedenlerden dolayı işlediği" yönünde beyanda bulunduğu öğrenildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN