Antalya'da şiddetli yağış sele neden oldu! Yüzlerce araç kullanılamaz hale geldi

Antalya’yı sel vurdu... Aksu, Döşemealtı, Kepez, Konyaaltı ve Muratpaşa’da büyük maddi hasar var. İlçelerdeki binlerce turist, yaşadığı büyük korku sonrası kenti terk etti!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Şubat 2024 Güncelleme 14 Şubat 2024, 07:01
Antalya’da şiddetli yağış sele neden oldu! Yüzlerce araç kullanılamaz hale geldi

İÇİNDEKİLER

Antalya'da gece saatlerinde etkisini artıran yoğun yağış, birçok bölgede sele neden oldu. Aksu, Döşemealtı, Kepez, Konyaaltı ve Muratpaşa ilçelerinde ciddi maddi hasar meydana geldi. Bu ilçelerde eğitime bir gün ara verildi.

Park halindeki araçlar yollarda sürüklenirken, birçok evi de su bastı. Alt geçitlerde su seviyesi yükselirken, çok sayıda aracın mahsur kalması sonucu alt geçitler trafiğe kapatıldı. Antalya'daki vatandaşlar kuvvetli yağış ve selin görüntülerini "Durum çok ciddi, bu bir doğal afet" gibi pek çok mesajla sosyal medyada paylaştı.

Kepez'de Gazi Bulvarı'nda bulunan Gıyaseddin Keyhüsrev Alt Geçidi'ndeki bir otomobilde, bir kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Meteoroloji Mühendisleri Odası Başkanı Fırat Çukurçayır, "Meteorolojik olayın oluşması belli atmosferik koşullara bağlıdır. Bu atmosferik koşulların oluşmasında günlerden ve mevsimlerden bağımsız olarak meteorolojik olayları görebiliriz" dedi. Bu arada Konyaaltı ve Kepez'de birçok turist yaşadığı korku sonrası, kenti terk etti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN