'Fergio House' soruşturmasında yeni gelişme: 85 milyon TL’lik mal varlıklarına el konuldu

Fergio House adlı villada müstehcen içerikli partiler yapan ikiz kardeşler F. ve S.G., operasyonla yakalanıp tutuklandı. Piyasa değeri yaklaşık 85 milyon lira olan taşınmaz ve araçlarına ise el konuldu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Ocak 2024 Güncelleme 22 Ocak 2024, 07:01
’Fergio House’ soruşturmasında yeni gelişme: 85 milyon TL’lik mal varlıklarına el konuldu

İÇİNDEKİLER

İstanbul'da ikiz kardeşler F. (32) ve S.G. (32), 'Fergio House' ismini verdikleri villadan müstehcen içerikli parti yayınlar yapmaya hazırlandı. Polis operasyonuyla yakalandı. Daha sonra da tutuklandı. 17 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Adreslerde yapılan aramalarda, müstehcen içerikli videolarda kullanılan 70 farklı renk ve modellerde maske, 13 fantezi elbisesi, üzerinde geçersiz yazan 2 bin sahte 100 dolar banknot, şüphelilere ait 19 cep telefonu ve sim kart ele geçirildi.

1 DAİRE, 1 ARSA, 1 TARLA...
Savcılıkça yürütülen soruşturmanın devamında şüphelilerden F.G., S.G. ile S.G.C.'nin suç gelirleriyle elde ettikleri değerlendirilen mal varlıklarına el konma kararı verildi. Bunun üzerine harekete geçildi. Şüphelilerin piyasa değeri yaklaşık 85 milyon lira olan İzmir'de 1 daire, 1 arsa ve 1 tarla olmak üzere 3 taşınmaz ile 3 adet araca ve 3 şüpheli şahsın banka ve elektronik para hesaplarına el konuldu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN