Eski sevgilisi genç kızı öldürüp intihar etti! Talihsiz genç kızın babası da katil çıktı: Annesi dahil 3 eşini öldürmüş...

Zübeyir Yıldız, eski sevgilisi Melike Akpınar’ı silahla öldürdükten sonra canına kıydı. Talihsiz kadının, 3 eşini öldürdüğü için müebbet hapis cezası alan Necati Akpınar’ın kızı olduğu ortaya çıktı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Ocak 2024 Güncelleme 21 Ocak 2024, 07:01
Eski sevgilisi genç kızı öldürüp intihar etti! Talihsiz genç kızın babası da katil çıktı: Annesi dahil 3 eşini öldürmüş...

İÇİNDEKİLER

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde korkunç bir olay yaşındı... Melike Akpınar (24), ilçe adliyesinde görevli olan eski erkek arkadaşı Zübeyir Yıldız (28) ile buluştu.

Sakin başlayan konuşma, bir anda tartışmaya döndü. O sırada Zübeyir Yıldız, belinden çıkardığı silahla Melike Akpınar'ı başından vurdu. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, ağır yaralanan Melike Akpınar'ı hastaneye kaldırdı.

Ancak genç kadın tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis, olaydan yarım saat sonra Zübeyir Yıldız'ın aracını Saruhanlı Yılmaz Mahallesi'nde buldu. Aracı kontrol eden ekipler, Zübeyir Yıldız'ın aynı silahla kalbinden kendini vurarak hayatına son verdiğini tespit etti. Olayın ardından bir başka şok edici detay ortaya çıktı. Kadının babası Necati Akpınar'ın, 2'si resmi nikahlı olmak üzere 3 eşini de öldürdüğü belirlendi.

BABASI KATİLDİ
Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde, 19 yıl arayla evlendiği 2 kadını öldüren, Kovid-19 tedbirleri kapsamında cezaevinden tahliye edildikten sonra dini nikahla yaşadığı Mutlu Menekşe'yi de öldürdüğü suçlamasıyla yargılanan Necati Akpınar'a ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilmişti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN