İş kazası Beyzanur Hatmorioğlu'nun hayatını kabusa çevirdi! Bilirkişi raporunda iş yerinin kusursuz olduğu açıklandı

Liseli Beyzanur Hatmorioğlu, eğitim gördüğü sanayi sitesinde iş kazası yaşadı. Yüzünün yüzde 80’i yandı. 7 ayda 15 kez ameliyat masasına yattı. Ancak bilirkişi raporunda iş yerinin kusursuz olduğu açıklandı. Karara itiraz eden genç kızın sözleri yürekleri yaktı: Aynaya bakamıyorum artık. Başkalarını hatası hayatıma mal oldu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Ocak 2024 Güncelleme 16 Ocak 2024, 07:03
İş kazası Beyzanur Hatmorioğlu’nun hayatını kabusa çevirdi! Bilirkişi raporunda iş yerinin kusursuz olduğu açıklandı

İÇİNDEKİLER

Antalya Muratpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde elektromekanik alanında eğitim gören Beyzanur Hatmorioğlu (18), 6 ay önce kalfalık yaptığı Akdeniz Sanayi Sitesi'ndeki bir araç servisinde bir otomobilin arka koltuğundaki yakıt deposunun şamandırasını değiştirmeye başladı.

Bu sırada parlama yaşandı. Yüzü ve vücudunun yüzde 80'i yandı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Lise öğrencisi, 7 ayda 15 kez ameliyat masasına yattı. İş yeri sahibinin kusurlu olduğunu belirterek dava açtı. Ancak soruşturmada alınan bilirkişi raporunda iş yerinin kusursuz olduğu yer aldı. Takipsizlik kararı verildiği açıklandı.

'HERKES HAK ETTİĞİ CEZAYI ÇEKSİN İSTİYORUM'
Büyük yıkım yaşayan Hatmorioğlu, "Bilirkişinin tamamen yanlış bir rapor düzenlediğini düşünüyorum. Ortada büyük bir suç var. Ben onların öğrencisi olarak çalışıyordum. Takipsizlik kararına itiraz ettik. Herkesin hak ettiği cezayı çekmesini istiyorum. Uzun süre yürüyemedim. Ellerimi doğru düzgün kullanamıyorum. Aynaya bakamıyorum. Eski ben değilim artık. Başkalarının yaptığı bir hata hayatıma mal oldu. Eğitim hayatım bitti. Okulumu çok seviyordum. Hayalim usta olmaktı. Sanırım artık onu da yapamayacağım" ifadesini kullandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN