Servis kaçırma girişimlerine bir yenisi daha eklendi! Şoförün uyanıklığı kabusu önlemiş...

Kadıköy'de geçtiğimiz günlerde kaçırılan Özel Koç Lisesi'ne ait servis minibüsü gündeme bomba gibi düşmüştü. Olay aynı zamanda beraberinde çok sayıda tartışmaya da sebep olmuştu. Yaşanan vahim duruma ilişkin yeni bir detay daha gün yüzüne çıktı.Olaydan sadece birkaç gün önce yine İstanbul Erkek Lisesi'nin servisinin aynı yöntemle kaçırılmak istendiği ortaya çıktı. Şoförün uyanıklığı skandalı önlemiş! İşte detaylar...

Giriş Tarihi 09 Ocak 2024, 09:42 Güncelleme 09 Ocak 2024, 10:05
Servis kaçırma girişimlerine bir yenisi daha eklendi!  Şoförün uyanıklığı kabusu önlemiş...

İÇİNDEKİLER

Kadıköy'de Zühtüpaşa Mahallesi, Özalp Sokak'ta, 4 Ocak tarihinde sabah saatlerinde yaşanan olayda, Tuzla'da bulunan Özel Koç İlkokulu öğrencilerini taşıyan okula gitmekte olan servis minibüsü, bir sitenin önünden öğrenci aldıktan sonra bir kişi tarafından kaçırılmıştı.

Olay, geçen haftanın en çok konuşulan konularından biri olurken, İçindeki 11 öğrenciyle kaçırılan servis, herkesi dehşete düşürmüştü.

Günaydın'dan Bülent Cankurt konuya ilişkin yeni bir bilgiyi köşesine taşıdı. Cankurt, olaydan birkaç gün önce de İstanbul Erkek Lisesi'nin (İEL) öğrencilerini taşıyan servis aracının aynı şekilde kaçırılmaya çalışıldığını öğrendiğini belirtti.

Cankurt, yazısında "Allah'tan o servisin şoförü araçtan inerken anahtarı almış da, kaçıramamışlar. En kıymetli varlığımız olan çocuklarımızı teslim ettiğimiz servis şirketlerinin, şoförlerin ve hosteslerin bu konularda da eğitim almaları ve hatta bir sınavdan geçirilmeleri gerektiğini, bu vesileyle bir kez daha hatırlatmak istedim." şeklinde ifadelere yer verdi.