Milli Piyango bileti ne kadar? Milli Piyango yılbaşı bileti online nasıl alınır? İşte tam bilet, yarım bilet, çeyrek bilet fiyatları

Yeni yıl yaklaşırken yılbaşı bileti almak isteyenler tam, yarım ve çeyrek bilet fiyatlarını araştırıyor. Milli Piyango yılbaşı biletleri Milli Piyango Online web sitesi, Milli Piyango mobil uygulaması ve Milli Piyango bayileri üzerinden satın alınabiliyor. Yılbaşı çekilişi 31 Aralık 2023 saat 18:30'da başlayacak ve gece yarısına kadar devam edecek. Peki Milli Piyango bileti ne kadar? Milli Piyango yılbaşı bileti online nasıl alınır? İşte tam bilet, yarım bilet, çeyrek bilet fiyatları ve diğer detaylar.

Giriş Tarihi 29 Aralık 2023, 10:48 Güncelleme 29 Aralık 2023, 10:48
Milli Piyango bileti ne kadar? Milli Piyango yılbaşı bileti online nasıl alınır? İşte tam bilet, yarım bilet, çeyrek bilet fiyatları

İÇİNDEKİLER

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi için geri sayım başladı. Noter huzurunda yapılacak olan çekiliş sonucunda 400 milyon TL'lik büyük ikramiyenin sahibi belli olacak. Ancak bunun için önce Milli Piyango bilet almak gerekiyor. Peki Milli Piyango bileti ne kadar? Milli Piyango yılbaşı bileti online nasıl alınır? Tam bilet, yarım bilet, çeyrek bilet fiyatları açıklandı. İşte bilgiler.

MİLLİ PİYANGO BİLETİ NE KADAR?

Milli Piyango yılbaşı bilet fiyatları tam 400 TL, yarım 200 TL ve çeyrek bilet 100 TL şeklinde olacak.

MİLLİ PİYANGO YILBAŞI BİLETİ ONLİNE NASIL ALINIR?

Milli Piyango yılbaşı biletlerini Milli Piyango Online web sitesi, Milli Piyango mobil uygulaması ve Milli Piyango bayileri üzerinden 9 Kasım 2023 itibarı ile satın alabilirsin.

Milli Piyango yılbaşı sonuçları 31 Aralık 2023 gecesi çekilişten hemen sonra millipiyangoonline.com'da açıklanacak.

TOPLAM İKRAMİYE TUTARI 2 MİLYAR 355 MİLYON 650 BİN TL

Bu yıl 400 milyon TL'lik büyük ikramiyenin tamamı dağıtım garantili. Yani bu yıl büyük ikramiyenin tamamı talihlilerin olacak.

400 milyon TL'lik büyük ikramiyenin sahibini ya da sahiplerini arayacağımız Milli Piyango Yılbaşı çekilişinde, dağıtılması planlanan toplam ikramiye tutarı ise 2 milyar 355 milyon 650 bin TL olacak.

Milli Piyango yılbaşı bilet fiyatları tam 400 TL, yarım 200 TL ve çeyrek bilet 100 TL şeklinde olacak.

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi sonrası, oyun severlerimiz amorti dahil olmak üzere tüm ikramiye sonuçlarını Milli Piyango Online web sitesi ve Milli Piyango mobil uygulaması üzerinden takip edebilecek.

Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi İkramiye tablosu aşağıdaki gibi olacaktır;