İzmir Bornova'da evlat vahşeti! Annesinin önce kafasına sert bir cisimle vurup sonra bıçakladı! Kan donduran ifade: İçindeki cini çıkardım

Son dakika haberleri... İzmir'de kan donduran bir olay yaşandı. Bornova'da 20 yaşındaki Barış Çavdar tartıştığı annesi Fazile Çavdar'ı önce başına sert bir cisimle vurdu sonra bıçakladı. Anne olay yerinde hayatını kaybederken cani Barış Çavdar gözaltına alındı. Barış Çavdar, ifadesinde annesinin içine giren cini sehpayla başına vurarak çıkardığını söylediği ortaya çıktı.

Giriş Tarihi 11 Aralık 2023, 08:58 Güncelleme 11 Aralık 2023, 13:45
İzmir Bornova’da evlat vahşeti! Annesinin önce kafasına sert bir cisimle vurup sonra bıçakladı! Kan donduran ifade: İçindeki cini çıkardım

İÇİNDEKİLER

Olay dün akşam saatlerinde Bornova ilçesi Kemalpaşa Mahallesi'nde bulunan 7033 Sokaktaki müstakil bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, uyuşturucu bağımlısı olduğu ileri sürülen Barış Çavdar (20), evinin yakınlarında bulunan bir iş yerinde bekçilik yapan babası H.Ç.'ye annesi Fazile Çavdar'ı (43) öldürdüğünü söyledi.

H.Ç.'nin eve gittiğinde eşi Fazile Çavdar'ı kanlar içerisinde ve hareketsiz şekilde yattığını görmesi üzerine durum polis ve sağlık ekiplerine bildirildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede başına sert cisimle defalarca vurulduğu tespit edilen talihsiz kadının hayatını kaybettiği belirlendi.

Olayın şüphelisi oğul Barış Çavdar ise polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak emniyete götürülürken Fazile Çavdar'ın cenazesi, savcı tarafından yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

CİNİ SEHPA İLE VURARAK ÇIKARDIM
İhbarla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Fazile Çavdar'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Gözaltına alınan Barış Çavdar, ifadesinde, annesinin içerisine giren cini sehpa ile başına vurarak çıkarttığını söyledi. Barış Çavdar'ın 6 ay önce de evlerinde yangın çıkardığı için gözaltına alındığı, o dönemde polisteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldığı belirtildi.

KIZI DA YANGINDA ÖLMÜŞ
Öte yandan Fazile Çavdar'ın 10 yıl önce çalıştığı bir besi çiftliğinde çıkan yangında 3 çocuğundan en büyüğü olan kızının öldüğü belirtildi. Kızının yanmış cesedini kucağına alarak gözyaşı döken Fazile Çavdar'ın o günden bu yana da psikolojik sorunlar yaşadığı ileri sürüldü. Fazile Çavdar'ın, oğlu Barış Çavdar ile sürekli tartışma yaşadığı da öne sürüldü.

Fazile Çavdar'ın ise otopsi işlemlerinin ardından bugün toprağa verileceği öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.