En acı telefon: Üniversiteli Mine Nur Uysal’ın ölümünce acı detay! Kaza anında...

Üniversiteli Mine, otomobilin çarpması sonucu kurtarılamadı. Acılı baba ise ölmeden önce kızıyla telefon görüşmesini anlattı: Konuşurken telefon kesildi. ‘Şarjı bitti’ zannettim. Oysa kızım ölmüş de haberim yokmuş.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Aralık 2023 Güncelleme 07 Aralık 2023, 07:00
En acı telefon: Üniversiteli Mine Nur Uysal’ın ölümünce acı detay! Kaza anında...

İÇİNDEKİLER

Aksaray Üniversitesi Sabire Yazıcı Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü öğrencisi Mine Nur Uysal (20), geçen pazar günü arkadaşı İrem Koyuncu ile marketten alışveriş yaptıktan sonra yurda gitmek için yolun karşısına geçmek istedi.

Bu sırada Gencay Kavlak (23) yönetimindeki otomobilin çarpması sonucu can verdi. Nur'a çarptıktan sonra aracıyla 90 metre sürüklediği belirlenen Kavlak, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

'KIZIM KANTİNDEN AL' DEDİM
Burdur'da çiftçilikle uğraşan Halil Uysal, 3 çocuğundan ortancası ve tek kızı olan Mine Nur'u kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşadığını söyledi. Kaza olmadan önce kızıyla yaşadığı acıklı telefon görüşmesini ise şöyle dile getirdi: Kızım 'Baba ne yapıyorsunuz' dedi. 'İyiyim, kızım yemek yedim, oturuyorum, annenler yemek yiyor' dedim. 'Baba markete alışverişe gidiyoruz' dedi. 'Kızım kantinden al' dedim. 'Kantin pahalı, market var orada ucuz. Oradan alacağız. İrem ile gidiyoruz' dedi. Telefonun hoparlörü açıktı. Annesine verdim telefonu. Konuşurken telefon kesildi. Bir daha ses yok. Gülerek 'Baba ya, baba ya' diyordu. O an ses kesildi. Ben de o an şarjı bitti, zannettim. 'Sonra arar' dedim. Oysa kızım ölmüş de haberim yokmuş. 2 saat sonra mı tam hatırlamıyorum, ölüm haberini aldım.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN