Kartal'da peş peşe İETT vukuatı! Birinde şoför kaza yapıp tutanak tutmak istemedi diğerinde kadın yolcular birbirine girdi

Son dakika haberleri... Kaza ve arızalarıyla gündemden düşmeyen İETT bu kez aynı ilçede iki ayrı vukuat ile haber oldu. Kartal'da kaza yapan bir İETT şoförü tutanak tutturmak istemeyince arbede yaşandı. Araya otobüsteki yolcular ve yoldan geçen diğer sürücüler girdi. Öte yandan yine Kartal'da kadın yolcular henüz bilinmeyen bir nedenle birbirine girdi.

Giriş Tarihi 04 Aralık 2023, 14:46 Güncelleme 04 Aralık 2023, 15:26
Kartal’da peş peşe İETT vukuatı! Birinde şoför kaza yapıp tutanak tutmak istemedi diğerinde kadın yolcular birbirine girdi

İÇİNDEKİLER

Son yıllarda İstanbul'un baş belası haline gelen İETT otobüsleri bu kez aynı ilçede farklı vukatlarla karşımıza çıktı. Birinci vukatı kadın kavgası olan İETT'nin ikinci vukatı ise kaza sonrası yaşananlar.

Kartal'da sabah saatlerinde İETT otobüsündeki 2 kadın yolcu kavga etti.

Olay, Kartal Köprüsü mevkiinde saat 08.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, İETT otobüsünde yolculuk yapan 2 kadın yolcu arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

TARTIŞMA BÜYÜDÜ OTOBÜS DURDU
Tartışmanın büyümesinin ardından otobüs durağa yanaştı. Yolcuların bir kısmı otobüsten indi. Otobüs kapısının girişinde taraflardan biri diğerinin saçını çekti.

KAVGA KAMERADA
Saçı çekilen kadın bir süre bağırdı. İkili arasındaki arbede saçı çekilen kadının otobüsten inmesiyle son buldu. O anlar bir yolcu tarafından cep telefonu kamerasına kaydedildi.

AYNI İLÇEDE BİR İETT VUKUATI DAHA
Öte yandan iddiaya göre, seyir halinde olan 500 T hatlı İETT otobüsü, yandan gelen bir otomobilin aynasına çarptı.

Meydana gelen maddi hasarlı trafik kazasından dolayı otomobil sürücüsü, İETT şoförü ile tutanak tutmak istedi. Otobüs şoförü ise yolcuların olduğunu öne sürerek yoluna devam etmek isteyince iki sürücü arasında arbede yaşandı. Araya otobüsteki yolcular ve yoldan geçen diğer sürücüler girdi.


Otobüste bulunan bir çocuğun ise arbede esnasında çığlık atarak ağladığı duyuldu. Çocuğu ağlayan anne, kavga eden taraflara "Beyefendi kızımı korkutmaya hakkınız yok" diyerek tepki gösterdi.



İETT otobüsü şoförü ile otomobil sürücüsü arasında yaşanan arbede cep telefonu kamerasına yansıdı.