Beyoğlu'nda aile faciası! Eşini ve 3 çocuğunu vurarak öldürdü!

İstanbul Beyoğlu'nda bir süredir işsiz olan Özgür Nayman (33) ile eşi Sevilay Nayman (40) arasında tartışma çıktı. Eşini ve 3 çocuğunu katletti. Ardından kendi hayatına son vermek istedi. İşte sizler için derlediğimiz 13 Kasım TAKVİM gazetesi yaşam haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Kasım 2023 Güncelleme 13 Kasım 2023, 07:00
Beyoğlu’nda aile faciası! Eşini ve 3 çocuğunu vurarak öldürdü!

İÇİNDEKİLER

İstanbul Beyoğlu'nda bir süredir işsiz olan Özgür Nayman (33) ile eşi Sevilay Nayman (40) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından eşi ile Çınar Ali, Hezdar Alaz ve Özgür Buğra adlı çocuklarına kurşun yağdıran Nayman aynı silahla intihar girişiminde bulundu.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ekipler, anne ve 3 çocuğun can verdiğini tespit etti. Ağır yaralı olan Nayman ise hastaneye kaldırıldı. Nayman'ın olaydan önce sosyal medyada, "Beni gerçekten sevenlerden son özrümü dileyerek ölmeye karar verdim. Bu kararımın ne maddiyatla ya da her hangi bir dünyevi sebeple ilgisi yok. Çok sıkıldım her şeyden. Eninde sonunda öleceğim. Ha bugün ha yarın. Eşimi ve çocuklarımı da çok sevdiğim için onları da bu yalan dünyadan kurtarmak istiyorum" yazdığı ortaya çıktı.



MASAJ WAR!
Dilan Polat, "Günde 750 bin TL harcıyorum" dedi. Hapse girdi. Masaj videoları ile dikkat çeken Şüheda Kaya ise isyan etti: Polatgiller bizi de yaktı. Buralara kendi emeklerimle geldik.



TARİHİ 'İŞLER'
Kim Milyoner Olmak İster'de tarihi bir gece yaşandı. 5 milyonliralık soru ilk kez açıldı. Eyüp İşler, yanlış cevap verince 50 bin lira ödülle ayrılmak zorunda kaldı. Sosyal medya sallandı.



PARAMPARÇA
Antalya'da sürücü Ali Güneş, kontrolü kaybedip yoldan çıktı. Duvara çarptı. Kendisi ve yanındaki Merve Sude Madaslı ağır yaralandı. İkisi de kurtarılamadı.



ASKERİ SIR PATLADI
Kuzey Akım Boru Hattı'na yönelik gerçekleştirilen saldırıdaki sır perdesi aralandı. CIA'nın, saldırıyı Ukrayna Özel Harekat Kuvvetleri'nden 6 kişilik ekibin yaptığı yönündeki raporu sızdı. Washington Post'a konuşan istihbaratçılar, olayı Ukrayna Genel Kurmay Başkanı Valeriy Zalujnıy'in emriyle Albay Roman Chervinsky'nin koordine ettiğini, ancak bundan Zelenski'nin haberinin olmadığını anlattı.



ÖZGÜR ÖZEL JET
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, göreve gelmesinin ardından Hatay'a bir ziyaret gerçekleştirdi. Kendisine, kurultay sürecinde gölgesinde kaldığı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da eşlik etti. İki isim özel jetle alana indi. Sık sık, iktidara gelmeleri halinde devletin özel uçaklarını satacaklarına dair açıklamalar yapan ekibin, özel jetle seyahat etmeleri tepki çekti. İmamoğlu'nun bu gezide "Eş başkan" gibi Özel'in ensesinde olması da dikkat çekti.



40 MİLYON DEVRETTİ
6 bilen çıkmayınca 40 milyon 430 bin lira devretti. 5 bilenler 78 bin 87'şer, 4 bilenler 2 bin 35'er, 3 bilenler 100'er, 2 bilenler 10'ar lira ikramiye alacak.



BİR TALİHLİYE 2.5 MİLYON
5+1 bilen bir kişi, 2 milyon 523 bin lira kazandı. 5 bilenler 11 bin 621'er, 4+1 bilenler bin 312'şer, 4 bilenler 93'er, 3+1 bilenler 58'er, 3 bilenler 16'şar, 2+1 bilenler 23'er, 1+1 ve 0+1 bilenler 11'er lira alacak.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN