Kadıköy’de su borusu patladı! İmamoğlu'nun rezil belediyeciliği: Su 5 saat sonra kesildi | Cadde ve sokaklar göle döndü

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'da göreve geldiği 2019 yılından bu yana şehrin sorunlarını çözmek yerine işleyen düzeni de bozdu. "İstanbul'a hizmet" sloganıyla vaatlerde bulunan ancak göreve geldiği günden bu yana çivi dahi çakamayan CHP'li İmamoğlu,'nun hizmet rezilliğine bir yenisini daha ekledi. Kadıköy’de altyapı çalışmaları sırasında su borusu patladı. Yaklaşık 5 saat boyunca sokaklara akan su çevredeki vatandaşların ve motosikletli sürücülerin geçişlerini olumsuz etkiledi. Öte yandan suyun 5 saat sonra kesilmesi İmamoğlu'nun rezil belediyeciliğini tekrar gözler önüne serdi.

Giriş Tarihi 02 Kasım 2023, 03:20 Güncelleme 02 Kasım 2023, 03:27
Kadıköy’de su borusu patladı! İmamoğlu’nun rezil belediyeciliği: Su 5 saat sonra kesildi | Cadde ve sokaklar göle döndü

İÇİNDEKİLER

"İstanbul'a hizmet" sloganıyla seçim kampanyası yürüten ancak göreve geldiği Haziran 2019'dan bu yana proje üretmeyen CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu,'nun hizmet rezilliğine bir yenisini daha ekledi.




CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'da göreve geldiği günden bu yana şehrin sorunlarını çözmek yerine işleyen düzeni de bozdu.

TELEKOMÜNİKASYON ALTYAPI ÇALIŞMASINDA SU BORUSU PATLADI
Göztepe Mahallesi Fahrettin Kerim Gökay Caddesi'nde telekomünikasyon altyapı çalışmasından dolayı yapılan kazı çalışmaları sırasında İSKİ'ye ait 15 cm çapındaki çelik şebeke hasar gördü.

İMAOĞLU'NUN ZAYIF BELEDİYECİLİĞİ: SU 5 SAAT BOYUNCA CADDE VE SOKAKLARA AKTI
Su borusu bu hasarın ardından patlayınca yaklaşık 5 saat boyunca su cadde ve sokaklara akması İmaoğlu'nu zayıf belediyeciliğini tekrar gözler önüne serdi. Cadde ve sokaklara dökülen onlarca su israfı ise dikkatlerden kaçmadı.




SÜRÜCÜLER OLUMSUZ ETKİLENDİ
Yola akan su, ihbar üzerine gelen İSKİ ekipleri tarafından kesildi. Tazyikli su çevredeki vatandaşların ve motosikletli sürücülerin geçişlerini olumsuz etkiledi.

İSKİ'nin internet sitesinden yapılan açıklamada, "Telekomünikasyon şirketleri tarafından yürütülen altyapı çalışmaları nedeniyle 150 mm çaplı şebeke hattı arızası meydana geldiği bu nedenle Dumlupınar, Feneryolu, Göztepe, Merdivenköy ve Zühtüpaşa Mahallelerinin arızadan etkilendiği" belirtildi. Bölgedeki arızanın giderilmesi çalışmalarının 08.00'de bitirilmesinin öngörüldüğü bildirildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN