Antalyaspor'da 2 milyonluk deprem yardımı sözü tutulmadı!

Antalyaspor eski başkanı, depremzedelere verdiği sözü unuttu. 2 milyon liralık bağış sözü buhar oldu. Futbol ailesinin canlı yayında düzenlediği “Omuz Omuza” kampanyasında TV’lerde yardım sözü verenler ortadan kaybolmaya başladı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Ekim 2023 Güncelleme 08 Ekim 2023, 06:59
Antalyaspor’da 2 milyonluk deprem yardımı sözü tutulmadı!

İÇİNDEKİLER

Antalyaspor'un eski başkanı Aziz Çetin'in, asrın felaketi sonrası Antalyaspor kulübü ve derneği adına depremzedelere 1 milyon TL yardım sözü verdiği ama bu parayı, 7 ay geçmesine rağmen yatırmadığı ortaya çıktı.

Çetin'in kendi dönemindeki Emrah Çelik, Sami Güral ve bazı diğer yönetim kurulu üyeleri adına da 1 milyon liralık bağış sözü verildiği bu paranın da hesaplarda olmadığı anlaşıldı. Çetin, bağış sözünün ardından yaptığı açıklamada "Atatürk'ün deyimiyle 'dünyanın en güzel şehrinden' depremzedelere ilk andan itibaren, herhalde en hızlı reaksiyon gösteren takımız. Antalyaspor kulübü ve derneği adına da 1 milyon TL bağışlıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

CANLI YAYINLANMIŞTI
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve beIN Medya Grubu iş birliği ile organize edilen yardım ve dayanışma kampanyası, A Spor, beIN Sports, Sportstv, D Smart Spor, S Sport, Tivibu Spor, TRT Spor, TV8, kulüp televizyonları, radyolar ve dijital medya kanallarında canlı yayınlanmıştı.



'CANKURT'ARAN!
Ankara OSTİM'de karavan, araç üstü çadır ve konteyner üreten Melike Bulu Cankurt, 6 Şubat depreminin ilk anından itibaren müşteri kabulünü sonlandırdı.

Tamamen afet bölgesi için üretim yaptı. Bünyesindeki 200 personeli ile birlikte 3 ay boyunca bölgeye milyonlarca liralık yardım ulaştırdı. Maddi destek de almadı.

Kendisini 500'ün üzerinde depremzedenin ziyaret ettiğini anlattı. "Zeytinyağı ile gelenler de var, çiçeklerle gelenler de var. Bizlere hediye gönderenler de var. Bizim için en büyük kazanç işte bu" ifadesini kullandı.
MURATHAN YILDIRIM

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN