Ördeklerin arasındaki civcivi IQ'su yüksek ve sniper gibi gözlere sahip olanlar buluyor

Macar sanatçı Gergely Dudas'ın hazırladığı bu görsel test, zekâ ve dikkat seviyemizi ölçmek için harika bir fırsat sunuyor. Görselde ördekler arasında saklanmış olan tek civcivi bulma görevi sizinle. Renkler ve çizgiler ustaca kullanıldığı için bu test oldukça zorlu olabilir. Temel farkı bulmak için odak noktanızı ördeklerin gaga kısımlarına yönlendirebilirsiniz. Şimdi süreniz başlıyor. Hep birlikte cevabı aramaya başlayalım.

Giriş Tarihi 07 Ekim 2023, 17:00 Güncelleme 07 Ekim 2023, 17:00
Ördeklerin arasındaki civcivi IQ’su yüksek ve sniper gibi gözlere sahip olanlar buluyor

İÇİNDEKİLER

Sosyal medyayı kasıp kavuran bu görsel meydan okuma testi, zihinsel becerilerinizi sınama şansı sunuyor. Ördekler arasındaki küçük civcivi bulmak için gözlerinizi ve zekânızı kullanmanız gerekiyor. Süre sınırlı olduğu için odaklanma yeteneğiniz de ön planda olacak. Peki, 20 saniyeden daha kısa sürede ördekler arasındaki civcivi bulabilecek misiniz? Bu test, bulanların üstün yeteneklerini sergilediği bir bulmaca olarak ün kazanıyor.

ÖRDEKLERİN ARASINDAKİ CİVCİVİ BULABİLİR MİSİN?

Belirtmekte fayda var ki, civcivi bulmak hiç de kolay olmayacak. Anahtar farkı bulmak için dikkatinizi özellikle hayvanların gagalarının şekline odaklamalısınız.

Civcivin ördek yavrularıyla aynı renkte olması, arama görevini daha da karmaşık hale getiriyor.

Peki, civcivi ördeklerin arasında bulmayı başardınız mı? Eğer henüz bulamadıysanız, size bir ipucu verelim: Sol alt tarafa odaklanmaya başlayın.

Cevabı hala bulamayanlar ve civcivin nerede olduğunu merak edenler için cevap geliyor. Civciv, sol üst köşede bulunuyor. Daha fazla eğlenceli içerikler için bizi takip etmeye devam edin.