300 kişiden sadece 3'ü görebildi: 21 saniyede 3 baykuşu bul! Hadi buyrun zekâ testine

Optik illüzyon görselinde 3 adet baykuşu sadece 21 saniye içinde bulmanız isteniyor. Ancak işin içine biraz daha zorluk katmak için, görselde dikkati dağıtmak amacıyla bir de kedi yer alıyor. Şimdi, aşağıdaki görseli inceleyin ve zekânızı test ederek baykuşları bulup bulamayacağınızı görelim.

Giriş Tarihi 08 Ekim 2023, 11:13 Güncelleme 08 Ekim 2023, 11:14
300 kişiden sadece 3’ü görebildi: 21 saniyede 3 baykuşu bul! Hadi buyrun zekâ testine

İÇİNDEKİLER

Dünya genelinde büyük yankı uyandıran bir optik illüzyon görseli, zekâ seviyemizi test etmek için karşımızda. İnsanların arasında gizlenmiş üç baykuşu bulabilenler, üstün zekâlı olarak kabul ediliyor. Bu ilginç test ülkemizde de uygulandı, ancak çok az kişi bu zorlu görseli 21 saniye içinde çözebildi. En zekilerin bile zorlandığı bu testte siz bu detayları yakalayabilecek misiniz?

21 SANİYEDE 3 BAYKUŞU BULABİLİR MİSİN?

Başlangıçta görselde tamamı takım elbiseli, karma bir grup insan görüyorsunuz. Üstelik saç ve ten renkleri değiştirilerek dikkatinizi dağıtmaya çalışılıyor.

Sadece dikkatli ve üstün zekâlı insanların 21 saniye içinde çözebileceği iddia edilen bu optik illüzyon testini çözebilir misiniz?

CEVAP: BAYKUŞLAR HALKA İÇİNDE

Eğer bu kısa sürede 3 baykuşu nerede olduğunu bulamadıysanız, endişelenmeyin. İşte cevap: Baykuşlar halka içinde saklanmış durumda. Görseli tekrar incelediğinizde, bu sevimli yaratıkları bulabilirsiniz.

Bu tür optik illüzyonlar gözümüzü ve beynimizi ne kadar iyi kullanabildiğimizi test etmek için eğlenceli bir yol sunar. Unutmayın, herkes farklı hızda farklı detayları fark edebilir.