Dövme sanatçısı ve arkadaşı gece kulübü çalışanları tarafından saldırıya uğradı

Dövme sanatçısı Yeliz Özcan ve arkadaşı Mehmet İ, Asmalı Mescit’te bankta otururken gece kulübü çalışanlarının “Buradan gidin" çıkışıyla şaşırdı. Banktan kalktığı sırada sopayla saldırıya uğradı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Ekim 2023 Güncelleme 01 Ekim 2023, 06:59
Dövme sanatçısı ve arkadaşı gece kulübü çalışanları tarafından saldırıya uğradı

İÇİNDEKİLER

İstanbul'un en bilindik bölgelerinden Asmalı Mescit korkunç bir saldırıya sahne oldu,.. 5 Eylül'de yaşanan olayda dövme sanatçısı Özcan ve arkadaşı Mehmet İ. sokaktaki bir bankta otururken, yakınlardaki gece kulübünün çalışanları, orada oturmamaları gerektiğini öne sürerek terk etmelerini istedi.



İddiaya göre; Özcan ve arkadaşı bankta oturmayı sürdürünce gece kulübü çalışanları bu kez ikilinin yanına çivili sopalarla gelerek tehdit etmeye başladı. Korkuya kapılan çift, olay yerinden uzaklaşmak istedi ancak işletme çalışanları saldırıya geçti. 6-7 kişilik grubun öldüresiye dövdüğü ikili, başlarına aldıkları darbelerle kanlar içerisinde kaldı.



İhbar üzerine olay yerine polis gelince saldırganlar koşarak uzaklaştı. Çeşitli yerlerinden yaralanan iki arkadaş, hastanede tedavi altına alınırken kafalarına dikiş atıldı. Emniyette ifade veren mağdur arkadaşlar, 6-7 kişinin çivili sopalı saldırısıyla yaralandıklarını anlattı. Ölümden döndüklerini söyleyen Özcan ve Mehmet İ'nin şikâyeti sonrası İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN