Kim Milyoner Olmak İster'de 1 milyon TL kazanan Rabia hayalini açıkladı!

Rabia, kolunu kıyma makinesine kaptırdı. Eli bileğine kadar kesilmek zorunda kaldı. Ama o tüm engellere inat hayata asıldı. ATV’nin reyting rekortmeni yarışması Kim Milyoner Olmak İster’e katıldı. 1 milyon TL kazandı. Hayalini açıkladı: Kendime el, arkadaşıma da protez bacak yaptıracağım.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Eylül 2023 Güncelleme 12 Eylül 2023, 07:01
Kim Milyoner Olmak İster’de 1 milyon TL kazanan Rabia hayalini açıkladı!

İÇİNDEKİLER

Konyalı Rabia Birsen Göğercin (24), tüm Türkiye'nin alkışlarını topladı. Başarının ardında ise bir dram vardı. Rabia geçen yıl talihsiz bir kaza yaşadı. Kurban Bayramı'nda sağ elini kıyma makinesine kaptırdı. Eli bileğinden kesilmek zorunda kaldı. El protezi için hayal kuran Rabia, atv'nin reyting rekortmeni yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'e katıldı. 400 bin liralık soruyu bildi ve 1 milyon TL'lik soruyu açtırmaya hak kazandı. Karşısında "Türkiye'deki 81 ilin adında bu 4 harften hangisi diğer üçünden daha az bulunur?" sorusu vardı. Seçenekler arasında ise Ş, V, G
ve H harfleri yer aldı. Raiba, uzun süre düşündükten sonra 'V' cevabını verince 1 milyon TL'yi kazandı.



BANA İNANDILAR
Gözyaşlarına hakim olamayan Rabia, "Beni hiç tanımayan insanlar bile bana inandı. Bu beni çok mutlu etti" diyerek duygularını paylaştı. Biyonik eliyle yaşamını sürdüren Rabia, kazandığı para ile estetik el yaptırmak istediğini açıkladı. Ayrıca, hastanede tanıştığı kız arkadaşına da bacak yaptıracağını vurguladı.



Sunucu Kenan İmirzalıoğlu, Rabia'yı alnından öperek kutladı. Bu an herkesi ağlattı. Bu arada Rabia Gazi Üniversitesi Biyoloji'den mezun oldu. KPSS'ye hazırlanan Rabia, adli kriminoloji alanında çalışmak istiyor. Rabia'nın bir kedisi ve bir köpeği var.



TÜRKİYE ATV'YE KİLİTLENDİ RABİA'YI İZLEDİ
KİM Milyoner Olmak İster bir kez daha izleyenleri ekran başına kilitledi. Rabia'nın mutluluk gözyaşları herkesi etkiledi.
GÜL KİREKLO

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN