İntihar ettiği belirtilen kızının eşyalarını adliyeden alan İngiliz anne isyan etti!

İngiliz anne Tracie Brookes, İstanbul’da intihar ettiği bildirilen kızı Ayşe’nin eşyalarını 3 yıl sonra alabildi. "Yavrumun yanından ayırmadığı oyuncak tavşanı nerede" diye isyan etti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Eylül 2023 Güncelleme 12 Eylül 2023, 07:01
İntihar ettiği belirtilen kızının eşyalarını adliyeden alan İngiliz anne isyan etti!

İÇİNDEKİLER

İstanbul Ayvansaray'daki evinde 2020'de İngiltere vatandaşı Ayşe Rhiannon Vural, başından vurulmuş olarak hayatını kaybetti. Genç kadının intihar ettiği bildirildi. Eski sevgilisi olan ve Balat çetesi davasından yargılanan A.Ö'yü, ölmeden bir hafta önce kendisini dövdüğü gerekçesiyle savcılığa şikayet ettiği öğrenildi.

Kızının ölümünde şüpheler bulunduğunu belirten İngiliz anne Tracie Brookes, "Yavrumu mutlaka birileri intihara sürükledi" dedi. Üç yıl önce İstanbul'a geldiğinde yavrusunun eşyalarını istedi. Ancak kendisine verilmedi. Bir süre önce tekrar İstanbul'a geldi. Kızının adli emanette olan bazı eşyaları kendisine verildi.

Ancak yavrusunun çok sevdiği ve hiç yanından ayırmadığı tavşan oyuncağını göremeyince, isyan etti. "İstediğim tek şey o tavşan. Çünkü bu tavşanı nereye gitse yanına alırdı ve öldüğünde tavşanı göğsündeydi ve şimdi nerede? Bende yok. Mahkemede de yok. Nereye gitti? Çok fazla soru var. Ayşe hayatı severdi, İstanbul'u sevdi. Ondan sadece bunlar kaldı" diyerek kızının eşyalarını gösterdi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN