Kim Milyoner Olmak İster'de tarihi gece! Rabia Birsen Güvercin 1 Milyon TL'lik soruyu bildi: Elinin hikayesi hüzne boğdu...

Rabia Birsen Güvercin, cevabı 'V' olan bir milyonluk soruyu doğru yanıtladı. Kİm Milyoner Olmak İster'de, bir milyon Lira kazanan 2. kişi olarak adını tarihe yazdırdı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Eylül 2023 Güncelleme 11 Eylül 2023, 12:58
Kim Milyoner Olmak İster’de tarihi gece! Rabia Birsen Güvercin 1 Milyon TL’lik soruyu bildi: Elinin hikayesi hüzne boğdu...

İÇİNDEKİLER

Türkiye erkan başına kilitlendi. Kim Milyoner Olmak İster, unutulmaz bir geceye tanıklık etti. Rabia Birsen Güvercin, son soruyu bilip bir milyon lira kazanarak tarihe geçti.

KİM MİLYONER OLMAK İSTER'DE 1 MİLYONLUK CEVAP I VİDEO İZLE

'V'E MİLYONLUK SORUYU BİLDİ
ATV'nin reyting rekortmeni yarışması Kim Milyoner Olmak İster yine Türkiye'yi ekran başına taşıdı. Kenan İmirzalıoğlu'nun da başarısından ötürü takdir ederek alnından öptüğü Rabia Birsen Güvercin (24), dün gece 1 milyonluk soru için yarıştı.

Doğru cevap olan V harfini bilip ödülü kazandı. Başarılı performası ve sempatik halleriyle herkesi kendine hayran bırakan genç kız, yarışmaya adını altın harflerle yazdırdı.

HİKAYESİ HÜZNE BOĞDU
Ankara'da yaşayan ve bu yıl Gazi Üniversitesi Biyoloji bölümünden mezun olan Güvercin, geçtiğimiz yıl Kurban Bayramı'nda sağ elini kıyma makinesine kaptırmıştı.

TÜRKİYE ATV'YE KİLİTLENDİ
Nefes kesen yarışmayı takipler edenler, soruyu sosyal medyaya taşıyıp doğru cevabı aradı.

GÖNÜLLERİ DE KAZANDI
Güvercin, ikramiyeyi kolunun estetik ameliyatı için kullanacağını söyledi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN