Günlük kiralık evde ölüm randevusu! Sevgilisine önce kimyasal enjekte etti: Ardından cesedi havalandırma boşluğuna attı

Muhterem Perçikli, parası için sevgili olduğu Murat Arpapay’ı tuzağa düşürdü. Peşinden gelen 3 kişi ise Arpapay’ı kimyasal sıvıyla öldürdü. Perçikli’nin ölüm randevusuna mavi perukla gittiği görüldü.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Ağustos 2023 Güncelleme 11 Ağustos 2023, 06:56
Günlük kiralık evde ölüm randevusu! Sevgilisine önce kimyasal enjekte etti: Ardından cesedi havalandırma boşluğuna attı

İÇİNDEKİLER

İstanbul Şirinevler'de Muhterem Perçikli (19), arkadaşı Ersen Başak'ın kafesine gitti. Burada oturan Murat Arpapay'la (57) önce arkadaş, daha sonra sevgili oldu. Arpapay'ın sakladığı paraları çalmak için şeytani bir plan kurdu. Murat Arpapay'ın tuttuğu günlük kiralık daireye gitti.

Kısa bir süre sonra ise Serpil Demir, Doğan Sarıyıldız ve Fatih Erginoğlu peşinden geldi. Burada Arpapay'ın ellerini bağlayan 3 şüpheli, daha sonra iğneyle Arpapay'ın vücuduna kimyasal sıvı enjekte ederek öldürdü. Şüpheliler, Arpapay'ın cesedini binanın havalandırma boşluğuna bırakarak olay yerinden ayrıldı.

Daha sonra Arpapay'ın evine giren Ersen Başak, evdeki paraları alıp Gürcistan'a, cinayeti işleyen Doğan Sarıyıldız ile Fatih Erginoğlu ise Kıbrıs'a kaçtı. Olaydan sonra gözaltına alınan Serpil Demir ile Muhterem Perçikli ise işlemlerinin ardından tutuklandı. Perçikli'nin ölüm randevusuna giderken tanınmamak için mavi peruk, diğer şüphelilerin de şapka taktığı belirlendi.

Muhterem Perçikli, "Ersen Başak, bana Murat'ı zengin biri olarak tanıttı. Aparta girince darp edip bayılttılar" dedi. Perçikli'nin geçmişte yaptığı sosyal medya paylaşımında; "Hafızamda bulanık cinnet manzaraları saklı" yazdığı görüldü. (Yunus Emre KAVAK)

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN