Apartmanın 6'ncı katından düşen genç yaşamını yitirdi

Kocaeli'nde apartmanın 6'ıncı katından düşerek ağır yaralanan Üveys Akgün (19), kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Olay yeri inceleme ekipleri, dairede ve etrafında incelemelerde bulundu. Üveys’in arkadaşı E.E. ise ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Giriş Tarihi 11 Ağustos 2023, 06:56 Güncelleme 11 Ağustos 2023, 09:02
Apartmanın 6’ncı katından düşen genç yaşamını yitirdi

İÇİNDEKİLER

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde 7 katlı binanın 6. katından beton zemine düşen 19 yaşındaki genç, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

KOMŞULARI SESE KOŞTU
Gece saatlerinde Körfez ilçesi Fatih Mahallesi'nde, Üveys Akgün, arkadaşı E.E. ile birlikte evde olduğu sırada, 7 katlı apartmanın 6'ncı katında bulunan balkondan aşağıya düştü. Sesleri duyan komşularının ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Düşme sonucu ağır yaralanan Üveys Akgün, ilk müdahalesi olay yerinde yapılmasının ardından ambulans ile Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Akgün, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

ARKADAŞININ İFADESİ ALINACAK
Öte yandan, Üveys Akgün ile beraber evde bulunan arkadaşı E.E., polis ekiplerince ifadesi alınmak üzere karakola götürülürken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN