Süt banyosundan sonra bir iğrenç görüntü daha: Yarı çıplak halde girdiği tanktan zeytinleri kasalara doldurdu

Manisa'da çekildiği iddia edilen ve sosyal medyada paylaşılan görüntülerde çıplak bir şahsın yeşil zeytinlerin içine girerek sepetleri doldurduğu görüntüler mide bulandırdı. Kameralara yansıyan iğrenç görüntülerde şahsın rahat tavırları dikkat çekerken görüntülere tepki gösteren bazı kullanıcılar, "Artık zeytin yiyemeyeceğim" yorumunda bulundu. Öte yandan Bakanlık, skandal görüntüler için inceleme başlattığını duyurdu. Halk sağlığını tehlikeye atan şahıs jandarma tarafından gözaltına alındı. Şüpheli ilk ifadesinde suçunu eğlence amacıyla işlediğini itiraf etti. Çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanan M.A. cezaevine gönderildi.

Giriş Tarihi 29 Temmuz 2023, 18:04 Güncelleme 30 Temmuz 2023, 18:20
Süt banyosundan sonra bir iğrenç görüntü daha: Yarı çıplak halde girdiği tanktan zeytinleri kasalara doldurdu

İÇİNDEKİLER

Süt kazanında banyo yapan, turşu tankında dans eden, salça kazanına çıplak ayakla giren işçi sonrası sosyal medyaya mide bulandıran bir görüntü daha düştü.

ZEYTİN TANKINA ÇIPLAK GİRDİ I VİDEO İZLE

Manisa'da çekildiği iddia edilen ve sosyal medyada paylaşılan görüntülerde çıplak bir şahsın yeşil zeytinlerin içine girerek sepetleri doldurduğu görüntüler mide bulandırdı.



ÇIPLAK ŞEKİLDE YEŞİL ZEYTİN TANKINA GİRDİ
Sosyal medyada paylaşılan bir görüntü kısa sürede gündeme oturdu. Manisa'da çekildiği iddia edilen görüntülerde çıplak bir şahıs, üretim tesisinde yeşil zeytin dolu bir tankın içine girdi.



ZEYTİNLERİ SEPETLEDİ
Şahsın rahat tavırlarla kendisine uzatılan boş sepetleri zeytinlerle doldurduğu gözlemlenirken, sosyal medya görüntüler büyük infial yarattı.



TEPKİLER ÇIĞ GİBİ
Görüntülere bazı kullanıcılar "Artık zeytin yiyemeyeceğim" yorumunu yaparken, bazıları ise görüntülerin ne kadar iğrenç olduğuna dikkat çekti.

BAKANLIK HAREKETE GEÇTİ
Tarım ve Orman Bakanlığı sosyal medyada büyük tepki toplayan görüntülere ilişkin, "Sosyal medyada paylaşılan, salamura zeytinin gıda güvenilirliği ve insan sağlığına uygunsuz şekilde sepetlenmesine dair görüntülerle ilgili Bakanlığımız tarafından inceleme başlatılmıştır." ifadelerini kullandı.

GÖZALTINA ALINDI!
Tarım ve Orman Bakanlığı'nın inceleme başlatıldığını açıklamasının ardından polis ekipleri harekete geçti. Ekipler, zeytin tankına giren Muharrem A.'yı Manisa'nın Akhisar ilçesine bağlı Hacı İshak Mahallesi'nde yakalayarak gözaltına aldı. Muharrem A.'nın polis merkezindeki işlemleri devam ediyor.

İŞLETME MÜHÜRLENEREK FAALİYETTEN MENEDİLDİ
Cumhuriyet Savcılığı talimatı ile görüntülerin çekildiği işletme Akhisar İlçe Tarım Müdürlüğü ekiplerince mühürlenerek faaliyetten menedildi, işletme sahibi hakkında idari ceza uygulandı. Manisa Valiliğinden yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi: "Akhisar ilçesinde 29 Temmuz 2023 günü, saat 10.00 sıralarında TİKTOK isimli sosyal medya uygulaması üzerinden gıda sağlığı için tehlike oluşturacak video paylaşan şüpheli, JASAT tarafından yapılan çalışmayla tespit edilerek, asayiş timlerince gözaltına alınmıştır. Suçunu eğlence amaçlı yaptığını itiraf eden şüpheli hakkındaki adli soruşturma cumhuriyet savcısı talimatıyla yapılmış olup görüntülerin çekildiği işletme İlçe Tarım Müdürlüğü ekiplerince mühürlenerek faaliyetten men edilmiş, işletme sahibi hakkında idari ceza uygulanmıştır."

TUTUKLANDI
Manisa'da, salamura zeytin tankının içine girerek zeytinleri çıplak bir şekilde sepetleyen ve polis tarafından gözaltına alınan Muharrem A. (42), işlemleri için jandarmaya teslim edildi. Muharrem A. ifadesinde suçunu itiraf ederken, bunu eğlence amaçlı yaptığını söylediği öğrenildi.

Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, jandarma ekiplerince dün akşam saatlerinde gözaltına alınan şüpheli M.A, karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanan M.A. cezaevine gönderildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN