İstanbul'da kanlı gece! Boşanma aşamasındaki eşini uykusunda katledip intihar etti: Eve girenler korkunç manzarayla karşılaştı

İstanbul'da kan donduran bir olay yaşandı. Karısı ile boşanma aşamasında olan 34 yaşındaki Mustafa Kolay, 3 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Cavide Sevgi Arapoğlu'nu uykusunda katletti. Koca Mustafa Kolay, daha sonra da aynı silahla kendini öldürdü. Bağcılar Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi'nde çalışan ikiliye ulaşılamaması üzerine hastanenin güvenlik amiri, çilingir yardımıyla içeri girdi. Dehşet evine girenler o korkunç manzara ile karşılaştı. İkili kanlar içinde...

Giriş Tarihi 19 Temmuz 2023, 18:45 Güncelleme 19 Temmuz 2023, 22:13
İstanbul’da kanlı gece! Boşanma aşamasındaki eşini uykusunda katledip intihar etti: Eve girenler korkunç manzarayla karşılaştı

İÇİNDEKİLER

Bakırköy ilçesi, Zuhuratbaba Mahallesi, Çamlık Çeşme Sokak'taki bir daireden dün sabaha karşı saat 04.00 sıralarında iki el silah sesi duyuldu. Sesi duyan bazı komşular, bu sesin dışarıdan geldiğini düşünerek herhangi bir ihbarda bulunmadı.

BOŞANMA AŞAMASINDAKİ EŞİNİ UYKUSUNDA KATLEDİP İNTİHAR ETTİ I VİDEO İZLE

ÇİLİNGİR YARDIMIYLA İÇERİ GİRİLDİ
Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne bağlı Bağcılar Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi'nde çalışan ikili, işe gitmeyince kadının iş arkadaşları telefonla ulaşmaya çalıştı, bir sonuca ulaşamadı. Sonrasında aradıkları Kolay'ın da telefonu açmaması üzerine hastanenin güvenlik amiri adrese gitti. Kapıyı açan olmayınca çilingir yardımıyla içeri girildi.

YATAKTA KANLAR İÇİNDE BULUNDULAR
İkilinin yatakta kanlar içinde bulunması üzerine eve polis ve sağlık ekibi çağırıldı. Hastanede kamera sistemleri sorumlusu olarak çalışan Mustafa Kolay ile giriş personeli görevinde bulunan Cavide Sevgi Arapoğlu'nun cenazeleri Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

BOŞANMA AŞAMASINDALARMIŞ
Mustafa Kolay'ın eşiyle boşanma aşamasında olduğu ve iki sevgilinin 1,5 yıldır birlikte yaşadığı bilgisine ulaşıldı. Kolay'ın cenazesi defnedilmek üzere Rize'ye, Arapoğlu'nun cenazesi ise Sivas'a gönderildi. Polisin olaya ilişkin kapsamlı soruşturmasının sürdüğü belirtildi.

"ÖNCE SEVGİLİSİNİ, SONRA KENDİSİNİ VURMUŞ"
Mahalle sakinlerinden Sara Açıklık, "Sabah saat 11.30 civarlarında polis ekiplerini ve ambulans gördük. Olay yerine gittik. Merak ettik komşularımızdan diye. Genç bir çiftmiş, biz tanımıyoruz. Orada hastanede çalışanlar ağlıyorlardı. Biz sorduğumuzda intihar olduğunu söylediler. Duyduğumuza göre, önce eşini vurmuş, sonra kendini vurmuş" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN