Tatil dönüşü facia! Aynı aileden 4 kişi can verdi

Sivas’ta bir kamyon, çarptığı ticari taksiyi 50 metre sürükledi. Korkunç kazada aynı aileden 4 kişi can verdi. İşte sizler için derlediğimiz 16 Temmuz tarihli TAKVİM gazetesi yurttan ve dünyadan yaşam haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Temmuz 2023 Güncelleme 16 Temmuz 2023, 06:59
Tatil dönüşü facia! Aynı aileden 4 kişi can verdi

İÇİNDEKİLER

Sivas-Erzincan çevre yolu köprülü kavşağında dün sabah korkunç bir kaza meydana geldi.

Kamyon, çarptığı ticari taksiyi 50 metre sürükledi. Kazada aynı aileden Abdulkadir Ünsal (45) ile eşi Zeynep Ünsal (37) ve kızları Zeynep Bilge Ünsal (12) ile taksi şoförü Engin Polat, olay yerinde hayatını kaybetti.

Ünsal ailesinin en küçük kızları 5 yaşındaki Ayşe Buğlem ise hastanede kurtarılamadı.



Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından kazada yaşamını yitirenlerin cenazeleri otopsi için Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazada vefat eden Abdulkadir Ünsal'ın Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okulları'nda müdür olarak çalıştığı, eşi Zeynep Ünsal'ın ise aynı okulda öğretmen olduğu öğrenildi.

ÖLMEK İSTEMİYORUM


İzmir'de iki çocuk annesi A.A 37) bir ay önce eski eşi F.B'nin silahlı saldırısı sonucu bacaklarından yaralandı. Tedavisinin ardından taburcu olan genç kadın isyan etti.

Eski eşinin aslında o gün kendisini öldürmeyi amaçladığını ve kafasına ateş açtığını ancak silahın tutukluk yapması sonucu kurtulduğunu belirten A.A "Önce sosyal medya hesabından el bombalı story paylaşarak ölümle tehdit etti. Sonra yolumu kesip silahı kafama dayadı ama silah tutukluk yaptı. Beni vurmaya bir torba mermiyle gelmiş. Tutuklandı ama korkuyorum. Ölmek istemiyorum. Cezaevinden çıkarsa beni öldürür" dedi. (Ceyhun Torlak)

DOKTORA SALDIRI...
Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne havale şüphesiyle getirilen hastanın yakınları Dr. Ali Tunç'a muştayla saldırmak istedi. Araya giren güvenlik görevlileri ile hasta yakınları arasında arbede yaşandı. 2 güvenlik görevlisi de hafif şekilde yaralandı. Dr. Ali Eski eş Tunç, "Hala şoktayım" dedi.

246 MILYON LİRA DEVRETTİ
6 ve 5+1 bilen çıkmayınca 246 milyon 152 bin 65 lira devretti. 5 bilen 1 kişi 6 milyon 229 bin 889 lira, 4 bilenler 3 bin 139 lira, 3 bilenler 207 lira, 2 bilenler ise 20 lira alacak.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN