Kadıköy'de akılalmaz olay: Elindeki keserle saldırdı...

İstanbul'un Kadıköy ilçesinde, bisikletli bir grupla yaşlıların kavgasını ayırmak isterken başına kask ile vurulduğunu öne süren büfe işletmecisi, bisikletlileri keserle kovaladı. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 26 Haziran 2023, 17:54 Güncelleme 26 Haziran 2023, 17:54
Kadıköy’de akılalmaz olay: Elindeki keserle saldırdı...

İÇİNDEKİLER

Olay, sabah saatlerinde Bostancı İskelesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Adalar'a gitmek için iskele önündeki kaldırımda bekleyen yaşlılar ile bisikletle kaldırımda ilerleyen grup arasında tartışma çıktı.

Yaşlıların, bisikletli grubun kaldırımda bisikletlerini sürmemeleri gerektiği konusunda uyarması üzerine tartışma ufak çaplı arbedeye dönüştü.

Tartışmayı ayırmaya çalışan büfe işletmecisi A.Ç. de, bisikletli grubun kaldırımdan gitmemesi gerektiğini söylemesi üzerine iddiaya göre saldırıya uğradı. Başına kask ile darbe alan A.Ç., büfede bulunan keseri alarak bisikletlileri kovaladı. A.Ç. olay sonrasında hastaneye giderek darp raporu aldı. Olayın yaşandığı anlar ise cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

''MÜŞTERİME HAKARET ETTİLER''
A.Ç., yaşananları şöyle anlattı: "Adaya gitmek isteyenler kaldırımda sıra bekliyorlardı. Bisikletli kişiler kaldırımı açmaları için yayaları uyardı. Yayalar, bisikletlilere tepki gösterdi. Bunu gören büfedeki bir müşterim, buranın yaya yolu olduğunu ve bisikletlilerin kaldırımda bu şekilde gidemeyeceklerini söyledi. Müşterime hakaret ettiler. Ben de dışarıya çıkıp kendilerini ikaz ettim.

''KAFAMA KASK İLE VURDU, ŞİKAYETÇİ OLACAĞIM''
İkaz edince üzerime saldırdılar. Kafama kask ile vurdu. Ben de sinirlendim yerden bulduğum sopa ile kendisini sopayla kovaladım. Ben onlara vurmadım o bana vurdu. Hastaneye gidip darp raporu aldım. Şikayetçi olacağım.''

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN