Enkaz altından 248 saat sonra kurtarılan mucize kız Aleyna Ölmez eve döndü!

6 Şubat'taki Kahramanmaraş merkezli depremde, enkazdan 248 saat sonra kurtarılan Aleyna Ölmez, Ankara’daki tedavisinin ardından 5 ay sonra memleketi Kahramanmaraş’a koştu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Haziran 2023 Güncelleme 19 Haziran 2023, 06:56
Enkaz altından 248 saat sonra kurtarılan mucize kız Aleyna Ölmez eve döndü!

İÇİNDEKİLER

Kahramanmaraş'ta depremde yıkılan Atabey Apartmanı'nın enkazından 248'inci saatte kurtarılan Aleyna Ölmez, 16 Şubat'ta Ankara'ya getirilip, Cebeci Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedaviye alındı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile pek çok kişinin tedavi sürecinde ziyaret ettiği Ölmez, hastaneden çıktıktan sonra teyzesi Güler Duman ile birlikte Keçiören'de yaşamaya başladı.

Depremde annesi, babası ve bir kardeşini kaybeden Ölmez ile teyzesi, memleketleri Kahramanmaraş'a dönmeyi kararlaştırdı. Ölmez ve teyzesi, Ankara'dan ayrılmadan önce, Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar'a vefa ziyareti yaptı.

Ölmez, tedavi sürecine destek veren tüm Ankara Üniversitesi mensupları ile sağlık çalışanlarına şükran duyduğunu anlattı. Prof. Dr. Ünüvar da Aleyna'nın eski sağlığına kavuştuğunu görmekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek, bundan sonra da sağlık ve başarı dolu uzun bir ömür geçirmesini vurguladı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN