Bu cani ser'pest': Ret cevabı veren sevgilisine dehşeti yaşattı!

Zonguldak'ta ilişkide bulunmayı reddedince sevgilisi M.A.'nın (24) şiddetine uğrayan üniversite öğrencisi A.A. (19), darp raporu alıp, şikayetçi oldu. Uzaklaştırma kararı verilen M.A., ifadesinin ardından serbest bırakıldı. İşte sizler için derlediğimiz 6 Mayıs tarihli yaşam haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Mayıs 2023 Güncelleme 06 Mayıs 2023, 07:02
Bu cani ser’pest’: Ret cevabı veren sevgilisine dehşeti yaşattı!

İÇİNDEKİLER

Zonguldak'ta üniversite öğrencileri M.A. (24) ile sevgilisi A.A. (19), bir eğlence mekanında eğlendikten sonra eve gitti. M.A., burada sevgilisine ilişki teklifinde bulundu ancak A.A. kabul etmedi. İkili arasında tartışma çıktı.

Olayın büyümesi üzerine M.A, A.A.'ya hakaret ve küfürler etti. Bileğini ve kolunu sıktı. Morluk içinde kalan genç kız, polisi aradı. Darp raporu alarak şikayetçi oldu.

Uzaklaştırma kararı verilen M.A, ifadesinin ardından ise serbest bırakıldı.

HİÇ GÜZEL DEĞİL
Şoke eden olay İstanbul'da yaşandı. Hemşire Sevil Coşğun, güzellik uzmanlığı eğitimlerine katıldı. Ardından kendi merkezini açmak için 750 bin TL karşılığında N.Y.'nin sahibi olduğu güzellik salonu bayiliğini aldı. 19 Eylül'de Ümraniye'de açtığı merkez için N.Y. ile kocası A.Y.'ye ödeme yaptı.

Ancak kısa süre sonra dolandırıldığını anladı! 'Ünlü' diye bildiği merkezin sosyal medya takipçileri sahte çıktı! Başka mağdurların da olduğunu öğrenen Sevil Coşğun, bayiliği sonlandırmak isteyinci hayatının şokunu yaşadı! Taciz edilip hakarete uğrayan Coşğun, soluğu savcılıkta aldı! "Çocuğumun fotoğraf ve bilgilerini porno sitelerinde paylaşmakla tehdit ettiler. Devletimizden yardım istiyorum" çağrısı yaptı. (MUSTAFA BAKIRHAN)



HOLLYVIN!
Oyuncu Amber Heard ile Johnny Deep'in arasındaki iftira davası, gündemden düşmedi! Davayı kaybeden Heard, tazminata mahkum edildi! Depresyona giren oyuncu, kızı Onaagh ile birlikte Hollywood'u terk etti. İspanya'nın başkenti Madrid'e yerleşti!

İNSANLIK HATTI
Antalya'da Serpil Sözkesen, iki gün önce belediye otobüsüne bindi. İçerisinde 20 bin lira değerinde altın ve nakit para olan çantasını düşürdüğünü fark etmedi! Kısa süre sonra da araçtan indi! Bu sırada çanta, 12-13 yaşlarındaki bir çocuk tarafından şoföre verildi. Çantasının içindeki kimlik sayesinde kısa sürede durumdan haberdar olan Sözkesen, "Herkesten Allah razı olsun" dedi.

ŞİDETTLİ GEÇİMSZİLİK
Şarkıcı Shakira ile futbolcu Gerard Pique'nin mutlu beraberliği sona erdi. Ancak ikili arasındaki çekişme bitmek bilmedi! Öyle ki İspanyol futbolcu, önceki gün çocuklarını görmek için Shakira'nın Miami'deki evine gitti. Bu sırada sinirler gerildi. İddiaya göre Pique, ünlü şarkıcının kardeşi Tonino Mebarak'dan dayak yedi! Kavganın polis memurları tarafından güçlükle yatıştırıldığı ifade edildi.



BİR VEFA 'MESSİ'LESİ
Balıkesir'de iki yıl önce sokağa bırakılan köpeği mahalleli sahiplendi. Messi adını verdi. Köpeğin vefası ise göreni şoke etti! Muhtar Bahattin Doğrul, "Messi iki yıldan beri mahallemizden kim vefat ettiyse soluğu cenaze evinde alıyor" dedi.

AĞIR 'FACİA'
Malatya'da Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır hasar alan 3 katlı bir bina çöktü. 4 kişinin çalışma yaptığı binada 3 kişi kaçarak kurtulurken, Oktay Cücün (29) ise enkaz altında kaldı. Yaklaşık 2 saat süren çalışmalar sonrasında Cücün'ün cansız bedenine ulaşıldı.



'PARA'MPARÇA
Van Erciş'te yaşayan Müslim Çalış (45), internette gördüğü bir otomobil ilanı üzerine Diyarbakır'a geldi. Anlaştığı satıcı C.Y, "1 milyon 150 bin TL'yi ilanda adı geçen H.A.'nın banka hesabına gönder" dedi. Çalış da parayı C.Y'nin hesabına gönderdi. Ancak paranın hesabına aktarılmadığını ileri süren C.Y. ve 2 arkadaşı tarafından darp ve gasbedildi. Darp raporu alarak şikayetçi olan Müslim Çalış'ın kaşına 7 dikiş atıldı. Polis, şüphelileri ve otomobili kısa sürede yakaladı. C.A. ve diğer 2 kişi gözaltına alınarak ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Otomobil ise, yediemin otoparkına çekildi.

DEHŞETE 'GELİN'!
Bursa Nilüfer'deki Görükle Dumlupınar Mahallesi Menekşe Sokak'ta Ali Ö. (61), gelin alma merasiminde silahla havaya ateş etti. Kurşun ise 2 kilometre ilerideki Erguvan Sokak'ta 8 yaşındaki kızıyla beraber yürüyen Zekiye D.'ye (47) isabet etti. Evine dönerken bir anda yere yığılan kadını görenler polis ve sağlık ekipleri haber verdi. Hastaneye kaldırılan Zekiye D.'nin omzuna isabet eden merminin iç organlarına zarar verdiği tespit edildi. 11 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. Ali Ö, böyle bir olayın yaşanacağını tahmin etmediğini söyledi.



SAÇ KURŞUNU
Bursa Karacabey'de ana sınıfında eğitim gören kızı H.Y.'nin (4), öğretmeni tarafından saçının çekildiğini iddia eden Ferdi Y. (28) akrabası O.Y. (26) ile birlikte okulu bastı. Müdür yardımcısı İsmail Küçük ile konuşan ve öğretmeni şikayet eden, Y., Küçük ile okul müdürünün odasına yöneldi. Y., bu sırada, bir anda belinden çıkardığı tabancayla önünde yürüyen müdür yardımcısı İsmail Küçük'e ateş etti. Bacağından yaralanan Küçük hastaneye kaldırılırken, kaçan saldırgan yakalandı.

OFİSTE INFAZ
İstanbul Arnavutköy'de otomobil yedek parçası üreten fabrikanın sahibi Mehmet Şen (60), ofisine gelen bir kişi ile alacak verecek meselesi yüzünden tartıştı. Olayın büyümesi üzerine, Şen'e silahını doğrultan kişi, kurşun yağdırdı. Göğsüne aldığı 3 mermi ile ağır yaralanan talihsiz adam, kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı. Olay sonrası kaçan saldırgan ise 6 saat sonra yakalandı.



677 BiN LiRA DEVRETTi
10 Bilen çıkmayınca 677 bin lira devretti. 9 bilenler 6 bin 510'ar, 8 bilenler 488'er, 7 bilenler 91'er, 6 bilenler 16'şar, hiçbir numarayı bilemeyenler ise 14'er lira alacak.

GİDİYO'RUS'
Alordusu ile paralı askerler Wagner Grubu arasındaki çatlak, şimdi kaosa dönüştü. Savunma Bakanı Şoygu ve Genelkurmay Başkanı Gerasimov'a hakaretler yağdıran Wagner'in kurucusu Prigozhin, Kremlin'e de rest çekti. Yerde yatan ölü askerlerini gösteren öfkeli Prigozhin, "Mühimmatımız kalmadı, yüzde 70'i gitti. Şoygu! Gerasimov! Nerede bu .... mühimmatları?" diye sordu, en ağır küfürleri sarf etti. Wagner Grubu'nu kurduğunu yıllarca inkar ettikten sonra ilk kez geçtiğimiz yıl sonbaharda açık şekilde kabul eden Prigozhin, Kremlin'e Bakhmut'tan çekilmemek için 10 Mayıs'a kadar süre verdi. Wagner, istedikleri olmaması halinde Donetsk'teki kilit şehir Bakhmut'tan çekilecek.



70 YIL BEKLEDİ
Kral Charles, en mutlu gününe hazır. Dile kolay, annesi Kraliçe II. Elizabeth'in tahtta 70 yıl geçirmesiyle neredeyse taç töreninden umudunu kesen Kral Charles için Londra hazır. Bugünkü taç giyme törenine 203 ülkeden davetli katılacak. 100 milyon sterlinlik törenin güvenliği için 10 bin polis Londra'da.

ELDE VAR HAYAT
Doktorlar, ABD'nin Boston kentinde tarihi bir ameliyata imza attı. Louisiana'da yaşayan Derek ve Kenyatta Coleman çifti, rutin kontrol için gittikleri hastanede doktorların olağan dışı bir şey fark ettiğini öğrendi. Bebeğin beyninin içinde nadir görülen bir kan damarı anormalliği olduğunu keşfetti. Çiftin onay vermesiyle ameliyat gerçekleşti ve bebek sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi. Bu işlem, ABD'de anne karnındaki bir bebeğe yapılan ilk ameliyat olarak tarihe geçti. Kenyatta Coleman, "Doktorların ellerini öptüm" dedi.

O ESERLER TÜRKİYE'DE
Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürü Dr. Candemir Zoroğlu, İsrailli Shelby White ve Leon Levy çiftinin 1980'lerden beri oluşturdukları kaçak koleksiyona ulaştıklarını ve Türkiye'ye getirdiklerini açıkladı. Zoroğlu, "Bunlar bizim daha önce de yaptığımız çalışmalarda sürekli üzerinde durduğumuz bir koleksiyon grubuydu" dedi. 2022 yılında iadesi sağlanan Lucius Verus heykeli ile Perge kökenli lahit de çiftin koleksiyonda yer aldığı öğrenildi

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN