Son dakika: Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kazan patladı!

Son dakika haberleri... Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin bahçesinde bulunan tek katlı betonarme yapının içindeki sıcak su kazanı patladı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken hasar meydana geldi. Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, hastane dışında bulunan sıcak su kazanı henüz tespit edilemeyen bir sebeple patlamış, ilgili bölümde maddi hasar oluşmuştur. Olayda yaralanan kimse yoktur. Hastanenin faaliyetinin etkilenmesi söz konusu değildir. Geçmiş olsun." ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 19 Nisan 2023, 16:48 Güncelleme 19 Nisan 2023, 18:59
Son dakika: Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde kazan patladı!

İÇİNDEKİLER

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Bölümü'nün yer aldığı ek binada çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

KAZAN DAİRESİNDE PATLAMA SONRASI YANGIN
Alınan bilgiye göre, hastanedeki kullanılmayan binanın kazan dairesinde henüz belirlenemeyen nedenle patlama yaşandı. Su kazanının patladığı iddia edilirken patlamayla birlikte yangın çıktı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ
Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Herhangi bir yaralanmanın meydana gelmediği yangında, binada hasar oluştu.

"HASTANENİN FAALİYETİNİN ETKİLENMESİ SÖZ KONUSU DEĞİLDİR"
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi dışındaki sıcak su kazanının patlaması sonucu hasar oluştuğunu, yaralanan olmadığını bildirdi. Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, hastane dışında bulunan sıcak su kazanı henüz tespit edilemeyen bir sebeple patlamış, ilgili bölümde maddi hasar oluşmuştur. Olayda yaralanan kimse yoktur. Hastanenin faaliyetinin etkilenmesi söz konusu değildir. Geçmiş olsun." ifadelerini kullandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN