Ailenin acı bekleyişi sürüyor!

Merkez üssü Kahramanmaraş olan asrın çifte felaketinde binlerce bina yıkılırken on binlerce vatandaş ise enkaz altında kalarak hayatını kaybetti. 65 yaşındaki Ömer Lütfi Güldoğan'dı. Kahramanmaraş'taki Serap Apartmanı'nda yaşayan Ömer Lütfi Güldoğan, o gece enkaz altında kaldı. Bir daha da kendisinden haber alınamadı. Ailesi, DNA örneği vererek acı haberi beklemeye başladı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Nisan 2023 Güncelleme 09 Nisan 2023, 07:00
Ailenin acı bekleyişi sürüyor!

İÇİNDEKİLER

Tarihlerden 6 Şubat'tı. Kahramanmaraş'ın merkez üssü olduğu çifte depremler, 11 ili yıktı.

Üzerinden 2 ay geçen asrın felaketinde can kaybı 50 bini aştı. İşte kaybettiğimiz hayatlardan birisi de 65 yaşındaki Ömer Lütfi Güldoğan'dı. Kahramanmaraş'taki Serap Apartmanı'nda yaşayan Ömer Lütfi Güldoğan, o gece enkaz altında kaldı.

Bir daha da kendisinden haber alınamadı. Ailesi, DNA örneği vererek acı haberi beklemeye başladı.

GÜNLERCE ARADILAR...
3 gün önce Güldoğan'ın cenazesinin kimsesizler mezarlığına defnedildiği ortaya çıktı. Öyle ki talihsiz adamın enkazda yanarak hayatını kaybettiği ve afetin 3. günü de toprağa verildiği anlaşıldı.

Anne Nuriye Güldoğan'ın yüreği, bu acıya dayanamadı. Oğlunun cenazesinin bulunduğu gün kalp krizi geçirdi, hayata gözlerini kapadı. Güldoğan'ın arkadaşı İlker Yiyen, "Ailesi uzun süredir kendisini aramak için büyük çabalar sarf etti. Annesi yaşadığı bu acıya dayanamadı" açıklaması yaptı.

UMUDA DOĞRU
Hatay'da Doğru Ailesi'nin evi yıkıldı. Enkazdan yalnızca Umutcan (19) ile Kübra (20) sağ çıktı. Anneleri Fatma ile babaları Yusuf'u kaybetmenin acısını yaşayan iki kardeş, birbirlerine destek olmaya çalıştıklarını anlattı. "Bizi bundan sonra daha zorlu süreç bekliyor. İkimiz, birbirimizin arkasında durarak her şeyi atlatacağız" diyerek yaşadıklarını anlattı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN