Evladını depremde yitiren annenin yürek yakan sözler: "Ben artık yarım bir insanım"

Alev Demirok, 11 yıl evlat sahibi olmak için mücadele etti. Göz bebeği evladını depremde yitirdi. Sözleri yürekleri deldi: Ben artık yarım bir insanım!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Mart 2023 Güncelleme 20 Mart 2023, 06:59
Evladını depremde yitiren annenin yürek yakan sözler: Ben artık yarım bir insanım

İÇİNDEKİLER

Afetin en acı hikayelerinden biri de Demirok Ailesi'ne aitti. Hatay'da yaşayan Alev- Serdar Demirok çifti, çocuk sahibi olmak için 11 yıl mücadele etti.

Önce Ali Armanç ardından Yusuf dünyaya geldi. Evlatlarının üzerine titreyen ailenin binbir emekle satın aldıkları ev, 6 Şubat depreminde saniyeler içinde enkaz haline geldi! Alev Demirok, Yusuf'la birlikte enkazdan çıkabildi. Ancak göz bebeği Ali Armanç'ın hayatını kaybetti.


"En güvendiğim yerde oğlumun ölüsünü buldum" diye feryat eden annenin sözleri yürekleri deldi:

Bu eve 100 bin dolar vermiştim. Çocuğum ısınsın diye aldığım eve bakın! Ben artık tükendim. Ben artık yarım bir insanım, ben hayalleri yarım kalmış bir anneyim...



Alev- Serdar Demirok, her gün oğulları Ali Armanç'ın mezarını ziyaret ediyor.



HAYAT ISLIĞI!
Kahramanmaraş'
taki depremde 4 katlı İnci Apartmanı da yıkıldı. Yunus Akgül enkaz altında kaldı. Tam 88 saat boyunca yaşamak için savaştı! Onu, çaldığı ıslık kurtardı. Cenin pozisyonu alıp, ekiplerin gelmesini bekleyen Akgül, yaşadıklarını şöyle anlattı: Kurtarma çalışması 8 saat sürdü. Devletin büyük gücünü görünce de gözyaşlarımı tutamadım!




ASRIN felaketi, çok sayıda hayvanı da mağdur etti. Enkazdan kurtarılan can dostları, Ankara Etimesgut'taki hayvan oteline gönderildi. Otelin Genel Müdürü Pelin Şahin "Onları rehabilite edecek eğlenceli oyunlar oynuyoruz. İyileşiyorlar" dedi.