Arnavutköy'deki denize sıfır restoranın iskelesi çöktü! İddialar ise şoke etti

Arnavutköy’de denize sıfır restoranın iskelesinde çökme meydana geldi! Denize düşen onlarca müşteri güçlükle kurtarılabildi. İddialar ise şoke etti:İşletme hatalı tadilat nedeniyle 2 kez mühürlendi. Ancak yönetim, mührü kırarak hizmet vermeye devam etti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Aralık 2022 Güncelleme 25 Aralık 2022, 06:59
Arnavutköy’deki denize sıfır restoranın iskelesi çöktü! İddialar ise şoke etti

İÇİNDEKİLER

Mega Kent'te, önceki gün yürekler ağıza geldi! İddiaya göre banka ve otomotiv sektöründen bir grup, akşam saatlerinde İstanbul Beşiktaş'taki Arnavutköy Caddesi'nde bulunan bir restorana gitti. Gruptakiler, yemeğin ardından denize sıfır restoranın sigara içilen alanına girdi! İşte tam da bu sırada iskelede çökme meydana geldi. Onlarca müşteri kendini denizde buluverdi! Denize düşenlerin bir kısmı kendi imkanlarıyla çıkarken bir kısmına ise çevredekiler yardım etti. Sudan çıkartılan 25 kişiden 4'ünün çeşitli yerlerinden yaralanarak hastaneye kaldırıldığı ve sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturmada ilginç iddialar gündeme geldi. Buna göre işletme tadilat çalışmalarındaki aykırılık nedeniyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından iki kez mühürlendi. Restoran, durumun giderileceğini söyledi. Mührü bozarak hizmet vermeye devam etti! İşletmeci Mesut Demirer ise iddiaları reddetti. "Çalışma ruhsatımız ve belgelerimiz eksiksiz. Mühürleme olayı söz konusu değil. Sadece düşük kapasiteli balkona müşteriler sigara içmek için çıkınca balkon ağırlığa dayanamayıp çöktü. Allah'tan can kaybı olmadı" dedi.



SOSYAL MEDYA YIKILDI
Kapıda can yeleğinizi almadan oturmayın.
Mekana gitmeden önce mutlaka mayonuzu/ bikininizi yanınıza alın. Her an lazım olabilir.
İlk dalışımı tavuk kanat eşliğinde bu mekanda gerçekleştirdim.
Menüye gerek yok garson bey. Ben bir dalıp çıkacağım!
Restoranımızda balıklarla yüzmek mümkündür.
Zıpkınla kendi balığınızı kendiniz avlıyorsunuz. Müthiş!
Balık size değil, siz balığa gidiyorsunuz.



TELEFON, PARFÜM, RUJ
Kazanın yaşandığı restoranda dün incelemeler devam etti. Dalgıçların denizden çıkarttığı eşyalar incelendi. Cep telefonu, parfüm şişesi, anahtar, personel kartı ve ruj gibi kişisel eşyaların sahiplerine teslim edileceği belirtildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN