Kız arkadaşını beyzbol sopası ile döverek yaralayan psikopata ödül gibi ceza

Berk Öcalan, bir erkeğin fotoğraflarını beğendiği gerekçesiyle kız arkadaşı Zeynep Çetinkaya’yı beyzbol sopasıyla döverek yaraladı. Denetimli olarak serbest bırakıldı. Ancak bu kez de şantaj yaptı. İndirimli olarak 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Aralık 2022 Güncelleme 09 Aralık 2022, 06:59
Kız arkadaşını beyzbol sopası ile döverek yaralayan psikopata ödül gibi ceza

İÇİNDEKİLER

İzmir Karşıyaka'da Berk Öcalan (28), 1.5 yıl önce sosyal medya hesabında bir erkeğin fotoğrafını beğendiği için kız arkadaşı Zeynep Çetinkaya'ya (26) beyzbol sopasıyla saldırdı. Bütün vücudu dayaktan moraran talihsiz kadın, hastaneye kaldırıldı. Gözaltına alınan zanlı, tutuklandı. 1 yıl 3 ay hapse çarptırıldı. Ardından denetimli olarak tahliye edildi. 2 ay sonra ise Berk Öcalan hakkında 'özel hayatının gizliliğini ihlal' ve 'şantaj' iddiasıyla suç duyurusu yapıldı. Savcı, iddianamede şüphelinin, Instagram'dan Çetinkaya'ya 'Gelmezsen ailene, mahallene, her yere. Yapmazsam adam değilim' diye mesaj atıp, elindeki fotoğrafları yaymakla tehdit ettiğini anlattı. Telefonda bilirkişi tarafından yapılan incelemede, Çetinkaya'nın fotoğraflarının olduğu da iddianamede yer aldı. 6 yıla kadar hapsi talep edildi.



İTİRAZ EDECEĞİZ
Dün hakim karşısına çıkan Öcalan, 'şantaj' suçundan 1 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Duruşmalardaki tutumu nedeniyle sanığın cezası, 10 ay hapse çevrildi. Çetinkaya'nın avukatı Elif Büşra Berber ise "Sanık her ne kadar mahkumiyet ile cezalandırılmış olsa da bizler kararı istinaf mahkemesine taşıyarak, cezanın üst sınırdan verilmesi için itiraz edeceğiz" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN