Bursa'nın Gürsu ilçesinde bir soğuk hava deposunda çıkan yangın sonucu 4 işçi ve 1 itfaiye eri hastaneye kaldırıldı

Bursa'nın Gürsu ilçesinde bir soğuk hava deposunda çıkan yangın büyük korkuya neden oldu. Yangın sonucu 4 işçi ve 1 itfaiye eri ambulansla hastaneye kaldırılırken, çok sayıda ekip bölgeye sevk edildi. Yangın, ekiplerin yaklaşık 6 saatlik çalışmasının ardından söndürüldü. Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, gazetecilere yaptığı açıklamada, yangından etkilenenlerin hayati tehlikelerinin bulunmadığını söyledi.

Giriş Tarihi 01 Kasım 2022, 01:21 Güncelleme 01 Kasım 2022, 05:24
Bursa’nın Gürsu ilçesinde bir soğuk hava deposunda çıkan yangın sonucu 4 işçi ve 1 itfaiye eri hastaneye kaldırıldı

İÇİNDEKİLER

Bursa'nın Gürsu ilçesinde bir soğuk hava deposunda çıkan yangın korku dolu anlar yaşatıyor. Yangında 5 işçi ve 1 itfaiye eri ambulansla hastaneye kaldırıldı.



Alınan bilgiye göre, saat 23.00 sıralarında Ağaköy'de özel bir soğuk hava deposunda işçilerin kaldığı konteynerde yangın çıktı.

Yangın kısa sürede büyüdü ve fabrikayı da sardı. Yangına ilk müdahaleyi işçiler ve bölge sakinleri yaptı.



Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler de ihbar üzerine bölgeye sevk edildi. Fabrikadan gökyüzüne yükselen alevler ilçenin bir çok noktasından görüldü.



Yangının kısa sürede büyürken 4 işçi ile bir itfaiye eri dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı.



Yangın, meyve ve sebzelerin bulunduğu soğuk hava deposu bölümüne sıçramadan kontrol atlına alınırken, ekiplerin yaklaşık 6 saatlik çalışmasının ardından söndürüldü.



Yangın dolayısıyla depolama kısmı çökerken, bölgede hasar tespit çalışmaları başlatıldı.



Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, gazetecilere yaptığı açıklamada, yangından etkilenenlerin hayati tehlikelerinin bulunmadığını söyledi.



Işık, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle tesise sıçramadan yangının kontrol altına alındığını ifade ederek, "Soğuk hava depomuzun yanındaki depolama alanında çıkan yangın Allah'a çok şükür, itfaiyemizin zamanında müdahalesiyle tesise sıçramadan söndürüldü. Dumandan birkaç arkadaşımız rahatsızlandı. Allah'a çok şükür acil bir durumu yok, burada müdahale edildi. Şu an yangın tamamen kontrol altına alındı." diye konuştu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN