Kadıköy'de 24 katlı binada yangın! Lüks rezidans alev alev yandı! Yangının çıkış nedeni belli oldu

Son dakika haberi... Kadıköy’de Fikirtepe Mahallesi'nde bulunan bir rezidansta yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Binada yaşayanlar hızlıca tahliye edildi. İtfaiyenin müdahalesinin ardından yangın söndürüldü. Rezidansta yaşayan sakinler yangının klima sisteminden çıktığını söyledi.

Giriş Tarihi 15 Ekim 2022, 21:44 Güncelleme 16 Ekim 2022, 09:19
Kadıköy’de 24 katlı binada yangın! Lüks rezidans alev alev yandı! Yangının çıkış nedeni belli oldu

İÇİNDEKİLER

Son dakika haberi... Kadıköy'de 24 katlı binada çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınarak söndürüldü.

Fikirtepe Mahallesi Rüzgar Sokak'taki 24 katlı binada dış cephe bir anda alev aldı.

Alt katlarda başlayan yangın, kısa sürede dış cephe kaplaması üzerinden binanın en üst katına kadar ulaştı.

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri ile Kadıköy, Üsküdar, Ümraniye ve Kartal'dan itfaiye ekipleri sevk edildi.

Çevrede güvenlik önlemi alınırken, elektriği kesilen bina ile çevredeki bazı binalar tahliye edildi.

Yangın, itfaiye ekiplerinin yoğun çabası sonucu kontrol altına alınarak söndürüldü.

Binada kontroller yapılırken, itfaiyenin içeriden ve dışarıdan soğutma çalışması sürüyor. Meydana gelen yangın neticesinde ölen ya da yaralanan olmadı.

;

ÇIKIŞ NEDENİ BELLİ OLDU
Ev sahipleri ise telaşlı gözlerle yangının söndürülme çalışmalarını izledi. Ev sahiplerinden Emrah balta "Yangının neyden çıktığını anlamadık apar topar merdivenlerden aşağıya indik asansörler zaten çalışmıyordu. Ne olduğu anlamadım bir anda şoka uğradık" dedi. Bir başka ev sahibi Mesut Kösedağı "Klima sisteminden çıktı yangın, ortalama 250 daire var herhangi bir can kaybı olmadı. Benim de dairem yandı ama sevindirici haber can kaybı olmaması bizi çok sevinirdi" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN