Polis olayı aydınlatmak için harekete geçti! Kader Yıldız'ın ölümünde şüphe uyandıran durum

Kader Yıldız, AVM’ye gitti. Telefonuna gelen mesajın ardından şoka girdi. Terasın korkuluklarından atlayarak can verdi! Ölümü, ailesini ve yakınlarını şaşkına çevirdi. Arkadaşları, “Daha dün beraberdik, nasıl yaparsın?” diyerek feryat etti. Polis ise olayı aydınlatmak için cep telefonuna yöneldi!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Ekim 2022 Güncelleme 11 Ekim 2022, 08:28
Polis olayı aydınlatmak için harekete geçti! Kader Yıldız’ın ölümünde şüphe uyandıran durum

İÇİNDEKİLER

Türkiye, dün kaybettiği genç evladına ağladı.



AVM'nin terasından atlayarak canına kıyan Kader'den geriye, arkadaşına yazdığı son mesaj ve kurduğu hayaller kaldı. Acı olay, cumartesi akşamı İstanbul'da Beylikdüzü'ndeki bir alışveriş merkezinde yaşandı.



Anestezist Kader Yıldız (25), terasta oturduğu sırada cep telefonuna gelen mesaja baktı.



Büyük bir panikle, korkuluklara tırmandı. Çevresindekilerin 'Dur, yapma' sözlerine aldırmadı.



Engel olmaya çalışan bir vatandaşın tüm çabasına rağmen metrelerce yükseklikten atladı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı.



5 ay önce Berkan Yılmaz'la nişanlanan ve evlilik hazırlığı yapan Kader'den geriye, arkadaşlarıyla kurduğu hayaller kaldı.



Cansu isimli arkadaşı Kader'in gönderdiği son mesajları paylaştı. Altına "Şimdi hayallerimiz kaldı geride. Sabah uyandığım güne seni bir daha göremeyeceğimi bilerek devam etmek çok acı" diye yazdı.



Merve Kesici ise yakın arkadaşına "Daha dün beraberdik hala aklım el vermiyor gittiğine. Mekanın cennet olsun" notunu bıraktı. Öte yandan polis, olayın aydınlatılması için düğmeye bastı. Kader Yıldız'ı ölüme sürükleyen nedeni bulmak için soruşturma başlattı.



Genç kızın cep telefonu da incelemeye alındı.



HESAPLARI KAPATILDI
Kader Yıldız'ın şüpheli ölümü, akıllarda soru işareti bıraktı. Herkes, 25 yaşındaki genç kızı intihara neyin sürüklediğini merak etmeye başladı. Tam da bu sırada, şaşkına çeviren bir gelişme yaşandı. Hem genç kızın hem de nişanlısının Instagram hesabı, bir anda kapatıldı!



Kader Yıldız'ın intihar anları kameralara böyle yansıdı. Çevredekilerin 'Dur' demesine rağmen genç kız, kendini metrelerce yükseklikten aşağıya bıraktı.



Kader Yıldız için pazar günü cenaze töreni düzenlendi. Ailesi ve arkadaşlarının gözyaşları bir an olsun dinmedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN