Hakimden şok hareket! Önce eşini ardından kendini vurdu

Son dakika haberi | Adalet Bakanlığı Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nda Daire Başkanı olarak görev yapan Serkan T. dün gece 23.00 sıralarında önce karısını tabancasıyla başından vurarak öldürdü daha sonra da aynı silahla kendisini öldürdü. Çiftin 3 çocuğunun ise yaşanan olay sonrası korktuğu, üst kata çıkarak hayatta kaldığı öğrenildi.

Giriş Tarihi 03 Ekim 2022, 11:41 Güncelleme 03 Ekim 2022, 23:04
Hakimden şok hareket! Önce eşini ardından kendini vurdu

İÇİNDEKİLER

Adalet Bakanlığı Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı'nda Daire Başkanı olarak görev yapan Serkan T., Turkuaz Konutları Hakim Lojmanlarında bulunan evinde henüz bilinmeyen bir nedenle dün gece 23.30 sıralarında önce karısı başından vurdu sonra da intihar etti. Tabancasıyla karısının kafasına sıkan ve daha sonra da intihar eden Serkan T. hayatını kaybetti.


Çiftin 9, 7 ve 5 yaşlarında 3 çocuğunun olduğu, yaşanan olay sonrası korktukları ve saklandıkları daha sonra da komşularına haber verdikleri öğrenildi.

Serkan T.'nin eşi İlksen T.'nin de hakimlik sınavlarına hazırlandığı, iddiaya göre olay günü çiftin çocuklarını uyuttuktan sonra tartışma yaşadıkları, gelen bağrışma sesleri üzerine çocukların uyandıklarında anne ve babasının yerde kanlar içinde yattığını gördüğü öğrenildi. Bunun üzerine çocukların komşularına haber vermesiyle olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sabah'ta yer alan habere göre, olay yerinde alınan güvenlik önlemlerinin ardından olay yeri inceleme ekibi gelerek evde incelemelerde bulundu.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Serkan T. ve eşi İlksen T.'nin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.
Adalet Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı'nda tetkik hakim olarak görev yapan Serkan T. son yapılan görevlendirmeyle Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı'na Daire Başkanı olarak atanmıştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN