Çelik tencere fabrikası alevlere teslim oldu

Sultanbeyli'de Akşemsettin Mahallesi Fatih Bulvarı üzerindeki 4 katlı tencere fabrikasında yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonrası yangın söndürüldü.

Giriş Tarihi 28 Eylül 2022, 18:44 Güncelleme 29 Eylül 2022, 05:59
Çelik tencere fabrikası alevlere teslim oldu

İÇİNDEKİLER

Sultanbeyli'de 4 katlı tencere fabrikasında çıkan yangın, söndürüldü. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 12 saat süren müdahalesinin ardından yangın kontrol altına alındı.

Sultanbeyli, Akşemsettin Mahallesi Fatih Bulvarı üzerinde bulunan 4 katlı tencere fabrikasında dün saat 17.00 sıralarında yangın çıkmış, bölgeye Yenişehir, Sultanbeyli, Pendik, Kartal, Tuzla olmak üzere çevre ilçelerden ve Avrupa yakasından çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilmişti. Yangın çalışmaların ardından 12 saat sonra söndürüldü. Fabrikadaki soğutma çalışmalarının bir süre daha devam edeceği öğrenildi.

BİZ TATBİKAT ZANNETTİK
Yanan fabrika çalışanı Murat Kaya, "Namaz kılarken yangın alarmı çaldı. Biz tatbikat zannettik. En üst katta kompresör sıkışmasından dolayı kartonların olduğu yerde yangın çıkmış. Ustalar bizi uyardı. Namazdayken dışarıya çıktık. Yaralanan kimse yok" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN